Home / Huis huren / VERHUURD Euterpeplein (Randenbroek) 3816NR Amersfoort

VERHUURD Euterpeplein (Randenbroek) 3816NR Amersfoort

 (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1285
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
36 m²
Bouwjaar 1960
Inhoud 77 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd

Aan het gezellige Euterpeplein staat dit mooie en goed onderhouden 2-kamer appartement. Allerlei winkels binnen handbereik, de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Tevens is de binnenstad van Amersfoort nabij. Kortom zeker een bezichtiging waard!

Aan het gezellige Euterpeplein staat dit mooie en goed onderhouden 2-kamer appartement. Allerlei winkels binnen handbereik, de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Tevens is de binnenstad van Amersfoort nabij. Kortom zeker een bezichtiging waard!

Indeling:

Gezamelijk entree. In de portiek zou u eventueel een fiets zou neerzetten. Middels een trap bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. U komt binnen in de woonkamer met een deels open keuken. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en in de keuken bevindt zich een trap naar de bovenverdieping. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een 4 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Naast de keuken is de badkamer gelegen, waar het toilet zich bevindt en de hoek douchecabine. Wanneer u middels de trap de bovenverdieping bereikt komt u in de ruime slaapkamer terecht voorzien van een dakraam.

De wasmachine en droger bevinden zich op de eerste verdieping in een overloopkast. De wasmachine en droger zijn voor gezamelijk gebruik met de twee andere appartementen. 

- Huisdieren zijn in overleg, honden zijn niet toegestaan
- De voorkeur gaat uit naar een alleenstaande dame
- Voldoende openbare parkeerplaatsen
- Huurperiode is minimaal 12 maanden en maximaal in overleg
- Voorschot servivekosten/gas/water/electra/tv/internet zijn EUR 150,- per maand
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 

 (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort (Randenbroek) Euterpeplein 3816NR Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!