Home / Huis huren / VERHUURD Schuilenburgerplein (Schuilenburg) 3816TD Amersfoort

VERHUURD Schuilenburgerplein (Schuilenburg) 3816TD Amersfoort

 (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
Water, TV, service kosten
Huis ID
1290
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
70 m²
Bouwjaar 1970
Inhoud 210 m³
Aanvaarding per 1 oktober
Inrichting Kaal

De Schuilenburght is een gemoderniseerd appartementencomplex aan de rand van Amersfoort. De belangrijkste pijler van De Schuilenburght is dat u als bewoner het gevoel heeft echt thuis te zijn.

Welkom thuis in De Schuilenburght!
De Schuilenburght is een levendig, modern en sfeervol appartementencomplex aan de rand van Amersfoort. De belangrijkste pijler van De Schuilenburght is dat u als bewoner het gevoel heeft echt thuis te zijn. Onze service en voorzieningen kenmerken zich als “net dat beetje extra”.

In De Schuilenburght vindt u een luxe restaurant, waar dagelijks heerlijke en gevarieerde diners worden bereid. U kunt heerlijk ontspannen op ons terras, een bibliotheekboek lezen in de lounge, u laten verwennen bij een van onze welnessvoorzieningen en ook voor de kleine dagelijks boodschappen hoeft u de deur niet meer uit.

Op loopafstand bevinden zich twee winkelcentra, verschillende restaurants en diverse kerken. Voor het appartementencomplex stopt buslijn 8 die u direct naar het centrum en centraal station van Amersfoort brengt.

Onze medewerkers verwelkomen u graag en staan altijd voor u klaar om u zo snel mogelijk dat fijne thuisgevoel te geven!

De Schuilenburght heeft twee- en driekamer appartementen, verdeeld over twee vleugels en tien verdiepingen. De appartementen aan de oostzijde van het complex hebben een weids uitzicht over natuurgebied De Schammer en de appartementen aan de westzijde kijken uit op de levendige wijk Schuilenburg-Randenbroek. U bepaalt uiteraard wat het beste bij u past! De appartementen hebben grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en elk appartement heeft minimaal 1 balkon.

In en rond het gebouw is aanwezig (extra services):
• Receptie met ontvangstruimte
• Restaurant waar dagelijks verse diners worden bereid
• Lounge met bibliotheek
• Voldoende gratis parkeerruimte
• Diverse recreatiemogelijkheden
• Welness en beauty
• Winkel voor dagelijkse boodschappen
• Logeerkamers voor gasten
• Garages, fietsenstalling en bergingen
• Vuilnisophaaldienst, tweemaal per week
• Wekelijks een groente- en fruitmarkt op het plein voor het complex

- Appartement is geheel gerenoveerd, met aanwezige creme kleurige vloerbedekking. In de keuken ligt zeil. 
- Servicekosten en voorschot stookkosten zijn inbegrepen
- De betreffende foto's zijn van een modelwoning, dit appartement kan er anders uitzien
- Balkon
- Gelegen op de derde verdieping
- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw
- Huurperiode is minimaal 1 jaar, waarna daarna de mogelijkheid is om voor onbepaalde tijd te huren
- Kleine huisdieren onder de 10 kg zijn toegestaan mits er geen overlast wordt veroorzaakt
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

 (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort (Schuilenburg) Schuilenburgerplein 3816TD Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!