Home / Huis huren / VERHUURD Liendertseweg (Centrum) 3814PK Amersfoort

VERHUURD Liendertseweg (Centrum) 3814PK Amersfoort

 (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1304
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
115 m²
Aanvaarding direct
Inrichting Gestoffeerd
Nabij het centrum ligt deze zeer nette en goed onderhouden eengezinswoning. De woning is voorzien van een ruime voor- en achtertuin. Een heerlijke woning met de winkels en uitvalswegen nabij. Komt u ook kijken?
Zeer nette 4-kamerwoning met voor- en achtertuin nabij het centrum van Amersfoort. Zeer gunstig gelegen, op loopafstand van het centrum, openbaar vervoer en scholen. De ontsluitingswegen liggen op vijf autominuten. De buitenkant van de woning is geschilderd in 2012 en de binnenkant is in oktober 2013 gedaan. Een heerlijk frisse woning waar u zo in kunt!

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal. Royale woonkamer met toegang tot het tuin (40m2) op het Westen met vrijstaande berging. Moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, ook een vaatwasser. Toilet. De gehele begane grond is voorzien een houten vloer en alles is zojuist opnieuw geschilderd.  

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van laminaat en een van vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een losse douche en een bad.

Tweede verdieping:
Zolderverdieping.
- Voor- en achtertuin
- Voldoende openbare parkeerplaatsen
- Berging
- Huurperiode is 1 jaar met wanneer mogelijk te verlengen voor wederom 1 jaar.
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort (Centrum) Liendertseweg 3814PK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!