Home / Huis huren / VERHUURD Het Fortuyn (Hoogland) 3828 SW Hoogland

VERHUURD Het Fortuyn (Hoogland) 3828 SW Hoogland

 (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1340
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
100 m²
Bouwjaar 1980
Inhoud 300 m³
Aanvaarding Per direct, in overleg
Inrichting Gemeubileerd

Grote hoekwoning beschikbaar op aantrekkelijke locatie in Hoogland. De woning beschikt over een heerlijke tuin met een achterom, de zonnige tuin is gelegen op het Zuid-westen. Rondom de woning is veel parkeergelegenheid aanwezig. De woonoppervlakte bedraagt circa 100m2 en de woning beschikt over 3 slaapkamers op de 1e verdieping en eventueel ruimte op de 2e verdieping (zolder) voor een extra 4e slaapkamer. Hoogland is verder ideaal gesitueerd in Amersfoort. Het centrum en het Centraal Station is op goede afstand bereikbaar. Daarnaast is de A1 goed bereikbaar middels de Bunschoterstraat in een paar minuten tijd.

Grote hoekwoning beschikbaar op aantrekklijke locatie in Hoogland. De woning beschikt over een heerlijke tuin met een achterom, de zonnige tuin is gelegen op het Zuid-westen. Rondom de woning is veel parkeergelegenheid aanwezig. De woonoppervlakte bedraagt circa 100m2 en de woning beschikt over 3 slaapkamers op de 1e verdieping en eventueel ruimte op de 2e verdieping (zolder) voor een extra 4e slaapkamer. Hoogland is verder ideaal gesitueerd in Amersfoort. Het centrum en het Centraal Station is op goede afstand bereikbaar. Daarnaast is de A1 goed bereikbaar middels de Bunschoterstraat in een paar minuten tijd.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, toiletruimte, ruime tuingerichte woonkamer met een trapkast aanwezig, tuin aanwezig vrij op de hoek, ruime hoekkeuken aanwezig voorzien van alle benodigde temperatuur (vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vriezer en oven/magnetron). Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming! Daarnaast is er een klein ruimte tussen de woonkamer en tuin aanwezig op de begane grond hier kunt u extra spullen opslaan of bijvoorbeeld een extra koelkast plaatsen. In de tuin is een grote schuur aanwezig alwaar u diverse spullen kwijt kunt. Aan de zijkant van de tuin kunt u tevens de tuin betreden vanuit de straatkant, ideaal wanneer u bijvoorbeeld met de fiets bent.

Eerste verdieping:
3 in grootte variërende slaapkamers, allen voorzien van nette laminaatvloeren, badkamer aanwezig met douchecabine, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
voorzolder met opstelling voor de wasmachine en/of droger, ketel opstelling, extra slaapkamer aanwezig met extra bergruimte achter schotten geplaatst.

Geniet van deze gemeubileerde woning in een rustige en kindvriendelijke wijk!

- Aanvaarding per direct, in overleg met eigenaar
- Huurperiode: minimaal 1 jaar, anders in overleg
- Waarborgsom; één maand huur
- Meerprijs meubilering EUR 70,- per maand
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.  
- 2 schuren te gebruken door huurder
- 1 schuur in gebruik door eigenaar
- Huisdieren in overleg
- Openbare parkeermogelijkheid
 (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland (Hoogland) Het Fortuyn 3828 SW Hoogland

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!