Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Zuidsingel (Centrum) 3811HB Amersfoort

Te huur Zuidsingel (Centrum) 3811HB Amersfoort

 (Centrum) Zuidsingel  3811HB Amersfoort
Huurprijs
€ 1.350
Huis ID
1345
Type woning
Woning
Aantal kamers
7
Woonoppervlak
167 m²
Bouwjaar 1906
Perceeloppervlak 286 m²
Inhoud 685 m³
Aanvaarding in overleg
Inrichting Gestoffeerd
Unieke monumentale villa gelegen in het centrum van Amersfoort. Dit statige herenhuis met maar liefst 6 slaapkamers, een woonoppervlakte van ca. 167 m2 en een heerlijke tuin gelegen op het Zuiden en twee parkeerplaatsen op eigen terrein is gelegen op de hoek Zuidsingel/Kleine Haag.
Al eeuwen vormt de stadskern van een oude stad een pleisterplaats van cultuur en handel. De plek waar het van oudsher allemaal al gebeurde en nog steeds plaatsvindt. Wonen aan een prachtig stukje van de Amersfoortse grachtengordel, uitzien op monumenten uit vervlogen tijden die doen terug denken aan zoals het leven vroeger was. Achter al die oude gevels in de binnenstad bruist echter het culturele hart van Amersfoort met al haar activiteiten en festivals

Begane grond:
Zij-entree, prachtige ruime hal met toilet, toegang kelder, woonkamer ensuite, keuken voorzien van keukenblok voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. De tuin is toegankelijk middels openslaande deuren vanuit de woonkamer.

1e verdieping
Ruime overloop, 4 slaapkamers, eenvoudige badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

2e verdieping
Overloop, 2 slaapkamers, waarvan de voor-slaapkamer beschikt over een entresol. Tweede luxe badkamer voorzien van velux dakraam, wastafel meubel, ligbad, vrijhangend toilet en radiator.
 
- Unieke uitstraling;
- Parkeerruimte op eigen terrein (2 auto’s);
- woonoppervlakte ca. 167 m2;
- 2 badkamers;
- Berging;
- 6 slaapkamers;
- Huurperiode minimaal 1 jaar en maximaal 1,5 jaar.
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten ter hoogte van één maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.
 (Centrum) Zuidsingel  3811HB Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!