Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Puntenburgerlaan (Centrum) 3812 CC Amersfoort

Te huur Puntenburgerlaan (Centrum) 3812 CC Amersfoort

 (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort
Huurprijs
€ 890
Huis ID
1349
Type woning
Appartement
Aantal kamers
1
Woonoppervlak
45 m²
Bouwjaar 2011
Inhoud 117 m³
Aanvaarding 1 augustus 2014
Inrichting Gemeubileerd
Zeer knus en volledig gemeubileerd 1-kamer appartement op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad van Amersfoort.
Bent u een Expat of voor een (tijdelijk) project aangesteld in Amersfoort en u heeft geen tijd om een (huur)woning in te moeten richten? Dan is dit een prachtige kans voor u!
Puntenburgerlaan te Amersfoort

Zeer knus en volledig gemeubileerd 1-kamer appartement op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad van Amersfoort.

Bent u een Expat of voor een (tijdelijk) project aangesteld in Amersfoort en u heeft geen tijd om een (huur)woning in te moeten richten? Dan is dit een prachtige kans voor u!

Het volledig ingerichte appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het fraaie Amaze gebouw. Vanuit de hal heeft u toegang tot een aparte eethoek met een eettafel met 4 stoelen en de met open keuken, voorzien van een Vaatwasser, combi-oven/ magnetron, koelkast en was-/droogcombinatie.

Vanuit het eetgedeelte loopt u langs de moderne badkamer die is uitgerust met een toilet, wastafel en een grote douchehoek met hardglazen deur.

Dan komt u in een volledig ingerichte leefruimte met een op het zuid/westen gelegen voorgevel die middels een vouwwand volledig is te openen waardoor u van de buitenlucht en middag/avondzon kunt genieten. De voorgevel is voorzien van warmt werende beglazing en u heeft vrij uitzicht over het park, waarvan u heerlijk kunt genieten. In deze leefruimte is tevens uw slaapgelegenheid met een inbouw- kledingkast en ruimte voor de CV-ketel en mechanische ventilatie.

Algemeen
De algemene entree heeft een videofoon en lift waarmee alle verdiepingen bereikbaar zijn. Tevens is bij de entree de gezamenlijke fietsenstalling. Op de begane grond is ook het afval hok waar u het afval kan deponeren in de vuilnisbakken. Het appartement ligt nabij het bruisende Zandvoort aan de Eem en het nieuwe Eemplein met een prachtige Pathé bioscoop en verschillende winkels waaronder AH, Blokker en Subway. Er zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen in de buurt. Het appartement is op 10 minuten loopafstand van zowel het station als het centrum van Amersfoort.
- Huurperiode: in overleg
- Huurprijs: € 890,-- kale huur inclusief stoffering en meubilering
- Servicekosten: € 35,-- per maand
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten ter hoogte van één maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort  (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort  (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort  (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort  (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort  (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort  (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort  (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort  (Centrum) Puntenburgerlaan 3812 CC Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!