Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Piet Mondriaanlaan (Centrum) 3812GT Amersfoort

Te huur Piet Mondriaanlaan (Centrum) 3812GT Amersfoort

 (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort
Huurprijs
€ 790
Huis ID
1360
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
62 m²
Bouwjaar 2014
Inhoud 180 m³
Aanvaarding 15 mei 2014
Inrichting Gestoffeerd
Nu te huur stijlvol NIEUW 2-kamer appartement in de binnenstad!

Het appartement is op loopafstand van het gezellige stadscentrum. Winkelen, wandelen, stappen, uit eten gaan, terrasje pakken en noem het maar op: het is altijd dichtbij!  Dit unieke appartement heeft een centrale ligging tegenover het splinternieuwe Eemcentrum. Een groot multifunctioneel centrum met allerlei horeca-, culturele- en winkelfuncties. Ideaal om in de buurt te hebben.

Tevens is de ligging nabij het NS-station en ander openbaar vervoer. Amersfoort ligt bovendien in het hart van Nederland en is daardoor uit alle richtingen goed bereikbaar. Wie graag fietst is hier ook op z'n plek; in de stad of voor een recreatieve route door de natuurrijke omgeving van de Utrechtste Heuvelrug, de Gelders vallei en het Eemland.

Dit appartement is gelegen in de nieuwe stadswijk Eemkwartier. Op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Amersfoort. 

het appartement is gelegen in een 45 meter hoge woontoren met 141 appartementen, dit appartement is gelegen op de 5e verdieping.
Het appartementencomplex telt in totaal 13 verdiepingen.

Dit appartement is gelegen in de nieuwe stadswijk Eemkwartier. Op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Amersfoort. 

het appartement is gelegen in een 45 meter hoge woontoren met 141 appartementen, dit appartement is gelegen op de 5e verieping.
Het appartementencomplex telt in totaal 13 verdiepingen.


Indeling: 

Entree, apart toilet. Lichte woonkamer met toegang tot het balkon, luxe moderne keuken v.v. inductiekookplaat, afzuigkap, combi- oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. Ruime slaapkamer met laminaatvloer en luxe moderne badkamer met wastafelmeubel, douchecabine, toilet. 
Kast met opstelplaats cv-ketel en aansluiting voor was apparatuur.

- Huurperiode: minimaal 6 maanden en maximaal in overleg
- Er is nog geen raambekleding in het appartement aanwezig
- Servicekosten zijn EUR 90,- per maand
- Huisdieren zijn in overleg toegestaan
- Balkon gelegen op het Zuid-westen
- Eigen parkeerplek in de overdekte garage
- Gezamenlijke tuin
- Berging
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder
 (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort (Centrum) Piet Mondriaanlaan 3812GT Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!