Home / Huis huren / VERHUURD Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg

VERHUURD Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg

 Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1388
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
75 m²
Bouwjaar 1958
Inhoud 225 m³
Aanvaarding 1 januari 2016
Inrichting Gestoffeerd

Nu te huur een gestoffeerd  3-kamer appartement gelegen op de tweede woonlaag van een appartementencomplex met in totaal drie woonlagen. De omgeving van het appartementencomplex is rustig, bosrijk. In directe nabijheid van diverse sportfaciliteiten, winkels en uitvalswegen naar de centra van Utrecht, Amersfoort, Soest en Zeist.

Nu te huur een gestoffeerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede woonlaag van een appartementencomplex met in totaal drie woonlagen. De omgeving van het appartementencomplex is rustig, bosrijk. In directe nabijheid van diverse sportfaciliteiten, winkels en uitvalswegen naar de centra van Utrecht, Amersfoort, Soest en Zeist.
 

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toegang tot de bergingen.

Tweede woonlaag:
Entree/ hal en toilet. Keuken voorzien van 4-pitsgasstel, combi oven/magnetron en aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Badkamer voorzien van een douche. Lichte, zonnige woonkamer voorzien van schouw en toegangsdeur naar het balkon. Twee ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer is voorzien van een moderne kastenwand die blijft staan en de tweede slaapkamer heeft een eigen fontijn.

Het hele appartement is voorzien van een nette laminaat vloer.
 

- Servicekosten € 92,50 per maand
- Huurperiode: 12 maanden, anders in overleg
- Balkon
- Openbaar parkeren
- Berging
- Dit appartement is bij voorkeur bestemd voor 1 Nederlandse vrouw, niet rokend
- Huisdieren in overleg
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder

 Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg Antonie van Leeuwenhoeklaan 3769XG Soesterberg

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!