Home / Huis huren / VERHUURD Weteringkade (Vathorst) 3826 AV Amersfoort

VERHUURD Weteringkade (Vathorst) 3826 AV Amersfoort

 (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1427
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
75 m²
Inhoud 225 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Object kan met meubels worden opgeleverd maar ook zonder
Aan Grachtengordel "De Weteringsche Werf" met panoramisch uitzicht op het gezellige winkelcentrum en veel lichtinval (ZW) gelegen 3-kamer hoekappartement (ca. 75 m) met maar liefst ZEVEN Franse balkons. De woning ligt op de bovenste (2e) verdieping en is perfect aan de gracht gesitueerd in designwijk De Laak/Vathorst op enkele fietsminuten van bijvoorbeeld het NS-station en van
het aantrekkelijke winkelcentrum. Ook voorzieningen zoals diverse scholen, restaurants en sport accomodaties zijn allemaal aanwezig in deze aantrekkelijke wijk.
Aan Grachtengordel "De Weteringsche Werf" met panoramisch uitzicht op het gezellige winkelcentrum en veel lichtinval (ZW) gelegen 3-kamer hoekappartement (ca. 75 m) met maar liefst ZEVEN Franse balkons. De woning ligt op de bovenste (2e) verdieping en is perfect aan de gracht gesitueerd in designwijk De Laak/Vathorst op enkele fietsminuten van bijvoorbeeld het NS-station en van het aantrekkelijke winkelcentrum.
Ook voorzieningen zoals diverse scholen, restaurants en sport accomodaties zijn allemaal aanwezig in deze aantrekkelijke wijk.

Begane grond:
Entree met intercom en ruime centrale hal.

Tweede verdieping:
Entree, hal met meterkast en bergkast. Ruime lichte woonkamer met drie Franse balkons. De complete woonkeuken is voorzien van de gebruikelijke apparatuur. Eenvoudige maar zeer ruime badkamer met douche, toilet, vaste wastafel en de wasmachine aansluiting.
Twee slaapkamers met ieder 2 Franse balkons. Traditioneel gebouwd, hardhouten kozijnen.
Volledige isolatie, stadsverwarming en mechanische ventilatie.

Zeer gunstige zonligging op het Zuidwesten. Prachtig uitzicht over gracht en boulevard. Op loopafstand van station Vathorst, diverse scholen en aantrekkelijk winkelcentrum.
- Huurperiode:minimaal 6 maanden in overleg
- Huisdieren in overleg
- Ligging perfect tegenover het winkelcentrum
- Openbaar parkeren
- Servicekosten: EUR 75,- per maand
- Fietsenrek voor de deur 
Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.
 (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort (Vathorst) Weteringkade 3826 AV Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!