Home / Huis huren / VERHUURD Ganzenstraat (Liendert) 3815JH Amersfoort

VERHUURD Ganzenstraat (Liendert) 3815JH Amersfoort

 (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1443
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
90 m²
Bouwjaar 1968
Inhoud 270 m³
Aanvaarding 1 juni 2015
Inrichting Gestoffeerd
Het ruime appartement in de Ganzenstraat is van alle gemakken voorzien en op loopafstand van de supermarkt.
U kunt de goed verlichte woning per lift bereiken, de hal en kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en er is een balkon over de volledige breedte.
DIT APPARTEMENT WORDT VERHUURD ONDER DE LEEGSTANDSWET

Ruim 4-kamer appartement in een groene omgeving vlakbij het centrum. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met een portiekberging op de begane grond. De lichte woonkamer biedt toegang tot het zonnige balkon en is gesitueerd op het zuidoosten. Bij het complex is voldoende parkeergelegenheid.

De wijk beschikt over diverse groengordels. Achter het complex ligt een grootschalig parkgebied, dat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sporthal. Tegelijk is het centrum van Amersfoort met alle faciliteiten nabij en goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten entree. Vanuit de centrale hal kunt u via de trap of met de lift naar de eerste verdieping.

Verdieping:
Aangekomen op de eerste verdieping geeft de portiek toegang tot twee woningen. Bij binnenkomst treft u een ruime hal waaraan bijna alle vertrekken liggen.
Een apart separate toilet. De ruime en lichte woonkamer geeft toegang tot het zonnige balkon. Het balkon is over de volledige breedte van het appartement en is gelegen op het zuidoosten.

Aan de woonkamer grenst de zijkamer en gebruikt kan worden als eetkamer, praktisch is de inloopkast die achter deze kamer te vinden is.
Deze ruimte is ook uitstekend geschikt als hobby- of slaapkamer omdat de kamer afsluitbaar is.
Aan de achterzijde van het complex bevindt zich nog twee (slaap)kamers.


De keuken bevindt zich tevens aan de achterzijde en is voorzien van een 4-pits- gaskookplaat, vaatwasmachine en de wasmachineaansluiting.
De moderne badkamer is voorzien van een doucheruimte, tweede toilet en wastafel.

De hal en kamers van het appartement zijn afgewerkt met een laminaatvloer.
- DIT APPARTEMENT WORDT VERHUURD ONDER DE LEEGSTANDSWET
Centrale locatie, op loopafstand van de supermarkt
- Voorschot stookkosten EUR 65,- per maand
- Voorschot water gebruik EUR 15,- per maand
- Servicekosten EUR 50,- per maand
- Mocht de vaatwasmachine kapot gaan, zal verhuurder deze niet vervangen
- Breed zonnig balkon op het zuiden
- Huurperiode: minimaal 6 maanden en maximaal in overleg
- Berging
- Veel ruimte om openbaar te parkeren
- Huisdieren in overleg
Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder
 (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JH Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!