Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Everard Meijsterweg (Leusderkwartier) 3817HE Amersfoort

Te huur Everard Meijsterweg (Leusderkwartier) 3817HE Amersfoort

 (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort
Huurprijs
€ 1.050
Huis ID
1449
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
100 m²
Bouwjaar 1959
Aanvaarding 13 september 2016
Inrichting Gestoffeerd

In het populaire Leusderkwartier, dicht bij centrum Amersfoort, ligt aan de Everard Meijsterweg, op 2 hoog dit fraaie hoekappartement. De woning is gebouwd in 1955 en de kenmerken daarvan zijn nog zichtbaar. Het appartement is voorzien van veel ramen waardoor het een heerlijke lichte en ruime woning is. Dit goed onderhouden appartement heeft een boven verdieping waar het naast een slaapkamer ook nog een werk ruimte bied. Aan beide kanten van het appartement vindt u een balkon waardoor u op elk moment van de dag van de zon kunt genieten. De eigen ruime berging onder in het pand maakt dit appartement meer dan compleet. Een leuk detail is dat het uitzicht bied op Amersfoort beroemdste toren, de Lieve vrouwen toren.

Dit goed onderhouden appartement, met 3 slaapkamers is gelegen aan de Everard Meijsterweg in de populaire wijk Leusderkwartier. Dicht bij het stadscentrum van Amersfoort en de bus die voor de deur is dit een ideale woonlocatie. Het centrum is op loopafstand en er is voldoende openbare pakeer gelgenheid. Tevens is het dicht bij uitvalswegen A1/A28 en winkels (Leusderweg).

Indeling:

Begane grond:
Via de trap komt u aan op een goed onderhouden verdieping, via de voordeur staat u in de ruime hal en met de woonkamerdeur die voorzien is van glas oogt het zeer ruimtelijk en licht. Aan de linkerkant vindt u het toilet en bij de volgende deur stapt u de keuken binnen. Een keuken die van alle gemakken voorzien is, inbouw koelkast, vriezer, kookplaat, vaatwasse, afzuigkap en combi oven magnetron. Via de deur in de keuken stapt u op het eerste balkon aan de kant van de Everard Meijsterweg. Tevens vindt u daar een extra bergruimte.  Terug in de hal vindt u vervolgens de badkamer met douche en wastafel. Aan de rechterkant vindt u een ruime slaapkamer die wederom heerlijk licht is door de raampartijen. De volgende deur aan de rechterkant van de hal brengt u naar de volgende slaapkamer, hoewel deze iets kleiner is dan de eerste slaapkamer past ook hier een 2-persoonsbed. De laaste deur brengt u naar de ruime en zeer lichte woonkamer met een prachtig wijds uitzicht. Aan de achterzijde van de woning vindt u het 2de balkon, waar het heerlijk rustig is en u de vogels kunt horen fluiten.

1e verdieping:
Via de trap in de woonkamer komt u op de ruime bovenverdieping waar thans een extra werkruimte gecreeërd is. Via de deur vindt u de 3de ruime slaapkamer met groot dakraam voorzien van raambekleding. Via de deur in de slaapkamer vindt u een ruime bergruimte waar naast opslag ook de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden.

- De gehele woning is voorzien van dubbele ramen
- De extra ruimte boven kan evt. ook als extra slaapkamer dienst doen
- De woning heeft een knus maar tevens ruimtelijk karakter
- Servicekosten € 50,- per maand
- Huurperiode minimaal 6 maanden en maximaal in overleg
- Berging
- 2 balkons
 

 (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort (Leusderkwartier) Everard Meijsterweg 3817HE Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!