Home / Huis huren / VERHUURD Van Marnixlaan (Bergkwartier) 3818 VD Amersfoort

VERHUURD Van Marnixlaan (Bergkwartier) 3818 VD Amersfoort

 (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1450
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
140 m²
Bouwjaar 1920
Perceeloppervlak 310 m²
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd

Karakteristieke jaren 20-woning, in het mooie bergkwartier met veel orginele details! De prachtige ruime en lichte woonkamer is een kamer an suite met de orginele suitedeuren. De woning is omgeven door een zeer ruime, zonnige tuin. Een heerlijke gezinswoning in een kinderrijke en zeer ondernemende buurt die met elkaar regelmatig een gezellige avond/dag organiseren. De woning heeft veel ramen waardoor elke ruimte zeer licht is. Scholen en winkels zitten op loopafstand. Kortom de ideale plek als u wilt genieten van een mooi stukje Amersfoort.

Gelegen op een prachtig locatie in het bergkwartier ligt deze karaktristieke helft van dubbele woning. De woning staat in een mooie, rustige en met groen omgeven straat, dichtbij het centrum van Amersfoort. Een woning die bij binnenkomst rust en huiselijkheid ademt, dat gecombineerd met een riante tuin maakt deze jaren 20 woning heel bijzonder.

Indeling:

Begane grond:
Entree met orginele granieten vloer, toilet, ruime woonkamer die door an suite deuren gedeelt kan worden.  Afgesloten moderne keuken met aan beide kanten werkblad en div. luxe apparatuur. Door de vele ramen is het een lichte woning die omringt wordt door een bij het huis passende tuin.

1e etage:
Overloop, 3 slaapkamers, allen met orginele balkenplafonds, luxe complete badkamer met zeer ruime douchecabine, toilet en dubbele wastafels.

2e etage:
Ruime voorzolder gevolgd door mooi afgewerkte zolderkamer met veel lichtinval.

Deze woning heeft veel orginele details wat het karakter van dit jaren 20 huis onderstreept. Naast de ruime tuin en rustige buurt die zeer bruisend is en scholen en winkels op loopafstand is dit een geweldig gezinshuis. In de straat is tevens voldoende pakeergelegenheid.

- Geen huisdieren
- Niet roken
- Tuin
- Zeer geschikt voor gezin
- Voldoende pakeergelegenheid
- Huurperiode minimaal 6 maanden en maximaal in overleg
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

 (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort (Bergkwartier) Van Marnixlaan 3818 VD Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!