Home / Huis huren / VERHUURD Ambachtlaan (de Ham) 3828DA Hoogland

VERHUURD Ambachtlaan (de Ham) 3828DA Hoogland

 (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
Gas, water, electra
Huis ID
1455
Type woning
Kamer
Aantal kamers
1
Woonoppervlak
18 m²
Bouwjaar 1988
Aanvaarding per direct
Inrichting Object kan met meubels worden opgeleverd maar ook zonder

Deze Kamer bevind zich op de zolder van een woonhuis welke ligt in de wijk "de Ham", een wijk die zicht kenmerkt door een geborgen en vriendelijke sfeer. Het is  prettig wonen in een rustige buurt met aandacht voor groen en elkaar. Wijkwinkelcentrum Kraailandhof ligt op loopafstand. Handig voor de dagelijkse boodschappen bij de supermarkt, bakker of drogist. Op een kleine 10 minuten met de auto zit u in Amersfoort centrum. Tevens zijn de uitvalswegen A-1 en A-28 dichtbij.

Deze kamer  bevindt zich op de bovenste etage van een eensgezinswoning en biedt ruimte voor 1 persoon. De badkamer en keuken worden gedeelt met de eigenaar. Op de voorzolder vindt u de wasmachine waar gebruikt van gemaakt kan worden. In overleg kan evt ook gebruik worden gemaakt van de tuin.Zolder etage:
Op de 3de verdieping bevindt zich de ruime voorzolder waar in overleg gebruikt van gemaakt kan worden. Tevens staat hier  de wasmachine. Via de deur komt u in de kamer waar ook de mogelijkheid is om naast een bed een gezellige zit te maken. Deze ruime kamer met schuine kanten straalt gezelligheid uit.

- De kamer kan zowel gemeubileerd als gestofeerd opgeleverd worden.
- Velux dakraam aan de achterzijde.
- Te huur voor min. 3 maanden en max. 6 maanden. evt langer in overleg.
- Gezien de rustige buurt moet de persoon hierbij passen
- Geen huisdieren
- Niet rokend
- Gunning eigenaar
- De bushalte is op 5 min. loopafstand
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. BTW in rekening gebracht bij de huurder.

 (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland (de Ham) Ambachtlaan 3828DA Hoogland

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!