Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Huijgenslaan (Bergkwartier) 3818WB Amersfoort

Te huur Huijgenslaan (Bergkwartier) 3818WB Amersfoort

 (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort
Huurprijs
€ 4.500
Huis ID
1456
Type woning
Woning
Aantal kamers
10
Woonoppervlak
400 m²
Bouwjaar 1992
Perceeloppervlak 960 m²
Aanvaarding 1 augustus 2015
Inrichting Gemeubileerd
Bijzonder vrijstaande villa gelegen in het mooie bergkwartier. De woning is rijkelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Het eigen oprijpad biedt ruimte aan minimaal 2 auto's maar ook parkeren in de rustige straat is geen probleem. Met het station op loopafstand, winkels en scholen in de buurt en de uitvalswegen A-1 en A-28 om de hoek is dit een prachtige plek om te vertoeven. De tuin met 2 heerlijke terassen en zwembad maakt de woning helemaal af. Deze woning ademt sfeer en klasse uit!
In het mooie bergkwartier ligt deze ruime vrijstaande villa. Door de bijzondere bouwstijl en met een gevoel van stijl ingericht is dit een hele fijne en huiselijke woning die veel ruimte herbergt in en ook om het huis. De privacy wordt gewaarborgd door het fraaie hek wat om de woning staat. De tuin op het zuiden maakt het plaatje compleet. Bijzonder, stijlvol, ruimte en klasse stralen deze woning uit maar geven het ook een huiselijk gevoel. Kortom een huis wat als een thuis zal voelen.

Indeling:

Entree:
U betreed de woning op de 2de verdieping. Via de voordeur komt u in de ruime hal waar ook het mooie toilet zich bevindt. Via de hal komt u in de smaakvol ingerichte woonkamer waar klasiek en modern een goede mix vormen. De grote openhaard is een echte blikvanger in de woning. De openkeuken is van alle gemakken voorzien met een AGA kookfornuis. Via de hal treft u de eerste kamer aan, die nu ingebruik is als t.v./werkkamer, van waaruit u de woonkamer in kunt kijken. De shutters voor de ramen maken deze kamer af. Aangrenzend aan deze kamer bevind zich de eerste badkamer van de woning compleet met bad en wastafel in de smaakvolle stijl die zo kenmerkend is voor het hele huis.

Begane grond:
via de trap in de hal loopt u naar de begane grond waar zich maar liefst 6 kamers bevinden. De eerste kamer is ruim met een fraaie raampartij. Naast deze kamer bevindt zich de gym met slenderbanken. De master bedroom is een paleisje opzich door het mooie hemelbed wat er geplaatst is en de fraaie aankleding. Kamer 5 is de kastenkamer waar zeer veel opbergruimte is maar ook voldoende ruimte om te vertoeven. Vervolgens bevind zich hier ook de logeerkamer die licht en ruimtelijk is. De 6de kamer is de berging voor de eigenaren en kan om deze reden niet gebruikt worden. De 2de badkamer bevindt zich tevens op deze verdieping. Met 2 luxe, losstaande wastafels en een ruime douche is dit een zeer pretige ruimte. Hiernaast bevindt zich het 3de vrijstaande toilet van de woning.

2de verdieping:
Via de 2de stijlvolle trap in de hal loopt u naar de vide waar zich een studeer-, werkruimte bevindt met zicht op de woonkamer. De torenkamer in het huis doet dienst als werkkamer en door het mooie gebruik van materialen is deze kamer zeer bijzonder. Deze kamer heeft tevens een eigen toilet.
- Schoonmaaksters komen op di.-woe.- en vrijdag ochtend, de kosten bedragen € 300,- (deze zijn verplicht) en € 400,- (bij eigen schoonmaak niet nodig) per maand.
- Tuinman verzorgt de tuin op afspraak, kosten voor huurder
- In de tuin komt een kleine woning voor de eigenaar, deze zal een paar weken per jaar gebruikt gaan worden
- Bij een huurperiode van een 1/2  jaar 1 maand borg, bij 12 maanden huur 2 maanden borg
- Huurperiode minimaal 6 maanden, maximaal 24 maanden
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder
 (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort (Bergkwartier) Huijgenslaan 3818WB Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!