Home / Huis huren / VERHUURD Watersalamander (Nieuwland) 3824VV Amersfoort

VERHUURD Watersalamander (Nieuwland) 3824VV Amersfoort

 (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1463
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
100 m²
Bouwjaar 2001
Inhoud 285 m³
Aanvaarding 21 september 2016
Inrichting Gemeubileerd

Aan idillysch oud bomenlaantje en liggend aan het water staat dit fraai apartementencomplex in de wijk Nieuwland. Dichtbij Amersfoort centrum en nog geen 5 minuten rijden van de A-1.

Prachtig in het groen gelegen en aan het water in de wijk Nieuwland, staat dit fraaie hoekappartement. De woning biedt ruimte, rust en met een eigen pakeerplaats in de garage is er ook aan de auto gedacht. Winkels, uitvalswegen en Amersfoort centrum vindt u allemaal in de buurt. In 2009-2010 is dit appartement volledig gerenoveerd waarbij gebruik gemaakt is van luxe materialen. Tevens heeft dit appartement een heerlijk balkon waardoor het een zeer complete woning is die u bij het zien ervan gelijk omarmt.

indeling:
Via de lift of trap komt u aan op de 4de verdieping. U komt binnen in een ruime hal waar u tevens het zwevende moderne toilet vindt. De woonkamer is Z-vormig en is zeer royal tevens is er een hoekerker waardoor er voldoende daglicht binnen komt en een mooie kijk over het water geeft. De strakke Miele designekeuken heeft een pracktische opstelling en is voorzien van vele luxe. Door de doorlopende glazenpui heeft u vanuit de keuken een prachtig zicht op het balkon.

Via de hal komt u in de moderne en ruime badkamer van Villeroy & Boch welke een duobad ligbad, inloop rainshower, duowastafel en designeradiotor met ruime spiegel bevat.

De ruime hoofdslaapkamer met draaikiep raam en openslaand raam is heerlijk licht en geeft wederom een kijk op de waterpartij. De 2de slaapkamer heeft openslaande ramen en tevens zicht op de vijver.

De volledige woning is voorzien van een laminaatvloer met dubbele V-groef en voelbare houtstructuur. Volledige issolatie en hardhouten kozijnen met dubbel glas.

- Verhuur onder de Leegstandswet, minimale huurperiode 1 jaar
- Meubilering € 200,- per maand (verplicht af te nemen)
- Service kosten € 50,- per maand
- Eigen pakeerplaats in naast gelegen pakeergarage
- Voorkeur voor geen huisdieren en niet-rokers
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
 

 (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort (Nieuwland) Watersalamander 3824VV Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!