Home / Huis huren / VERHUURD Markenhaven (Vathorst) 3826AC Amersfoort

VERHUURD Markenhaven (Vathorst) 3826AC Amersfoort

 (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1467
Type woning
Woning
Aantal kamers
9
Woonoppervlak
238 m²
Bouwjaar 2007
Perceeloppervlak 204 m²
Inhoud 904 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd

Luxe Grachtenpand met maar liefst 8 slaapkamers, dakterras en riante achtertuin gelegen op een prachtige lokatie aan het water in de wijk Vathorst. Op loopafstand van NS station en winkelcentrum.

Dit zeer ruime grachtenpand vindt u in Amersfoort op een mooie en rustige maar eerste klas locatie. De zonnige ligging aan de brede haven aan de rand van Amersfoort valt direct op. Vanuit deze haven kunt u door de hele wijk varen (en wellicht in de toekomst nog verder). Ondanks de rustige ligging zijn winkelcentrum en NS station op loopafstand en A1 en A28 binnen 5 autominuten. Van binnen valt het pand op door ruimte, licht en mooie uitzichten.

Indeling 1e en 2e verdieping (berging, bijkeuken, toilet, keuken, woonkamer):
Vanuit het entree komt u direct in de open eetkeuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur en geheel van rvs materialen. Een halve verdieping lager bevindt zich het natuurstenen toilet alsmede de inpandige grote garage (opp. ca. 19 + 9 m2) welke nu opgedeeld is in een grote berging en een inpandige provisie/bijkeuken. De woonverdieping ligt een halve etage hoger dan de keuken. De woonkamer met een plafondhoogte van meer dan 3 meter en de entresolkamer hebben een woonoppervlak van ca. 34 + 16 m2. De living is zeer licht en biedt een mooi uitzicht over de tuin en de haven. Vanuit de tuingericht woonkamer komt u op het grote zonnige terras van ca. 32 m2 van waar u de uitloop heeft naar de tuin welke ca. 20 m diep is. De tuinen in het blok vormen een afgesloten binnenruimte welke toegankelijk is via een hek.

Indeling 3e verdieping (3 slaapkamers, 1 badkamer):
Vanuit de overloop zijn twee riante slaapkamers (beide ongeveer 16 m2), een kleinere slaapkamer en een badkamer bereikbaar. De fraaie natuurstenen badkamer is voorzien van dubbel bad met douche combinatie; grote wastafel; hangend toilet en opstelling voor wasmachine/droger.

Indeling 4e verdieping (3 slaapkamers) :
Op deze woonlaag bevinden zich twee riante slaapkamers (beide ruim 16 m2 waarvan er één is voorzien van een grote inloopkast van 6 m2) en een kleinere slaapkamer.

Indeling 5e verdieping (1 slaapkamer, 1 berging):
Hier bevindt zich de ruime zevende slaapkamer met twee ramen evenals een grote kamer die als berging of als slaapkamer kan dienen.

Toegevoegde waarde:
Hardhouten trappen in trappenhuis; glad gestuukte wanden op alle verdiepingen; leisteen vloeren in keuken, woonkamer, hallen en één slaapkamer; wastafel in drie slaapkamers; buitenkraan en buitenstopcontact; vloerverwarming in de keuken; parkeerplaats op eigen terrein.

- Dakterras
- Tuin 102 m2, op het Zuidoosten
- Parkeerplaats op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- Inpandige berging
- Huurperiode: minimaal 12 maanden
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder

 (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort (Vathorst) Markenhaven 3826AC Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!