Home / Huis huren / VERHUURD Bankastraat (Bergkwartier) 3818CH Amersfoort

VERHUURD Bankastraat (Bergkwartier) 3818CH Amersfoort

 (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1468
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
170 m²
Bouwjaar 1936
Aanvaarding 1 januari 2016
Inrichting Gemeubileerd

In een van de mooiste en groenste wijken van Amersfoort vinden we deze fraaie jaren 30 woning. De woning heeft mooie oude details zoals in de gang en bij de glas in lood boven ramen zichtbaar is. Dit gezinshuis is voor een periode van 6 maanden op zoek naar een gezin die heerlijk zal genieten van deze mooie en bijzondere woning en natuurlijk van de fraai aangelegde tuin met zijn heerlijke terassen.

Deze jaren 30, 2 onder 1 kap woning in de wijk Bergkwartier, is een lust voor het oog. Met oude details, een zeer fraaie tuin en een zeer gunstige ligging t.o.v. station en uitvalswegen, is dit een woning die u niet vaak tegenkomt.

Indeling 1e verdieping:
Vanuit de fraaie hal heeft u toegang tot de woonkamer die door deuren an suite  gedeelt kunnen worden, waardoor er 2 woonkamers gecreeerd kunnen worden. De op hout gestookte kachel is een fijne toevoeging in de ruimte. Tevens vindt u hier de zithoek. Door de glas in lood bovenramen ademt het huis nog steeds het karakter van de jaren 30 uit. Via de woonkamer loopt u door naar de gedeeltelijk open-keuken. Deze is fraai om te zien en voorzien van diverse inbouw apparatuur. De koelkast is met recht een echte blikvanger te noemen. Via het aangebouwde gedeelte komt u via de buitendeur in de mooi aangelegde tuin die over prachtige terassen beschikt.


Indeling 1ste verdieping (2 slaapkamers, 1 badkamer):
Vanuit de overloop zijn twee slaapkamers (eigenlijk 3 maar de 3de is voor prive gebruik eigenaar)),  en een badkamer bereikbaar. De fris en kleurijk ogende badkamer is voorzien van een bad met douche,een wastafel en een toilet. Op de grootste slaapkamer bevindt zich een wastafel en inbouwkast en heeft een balkon. De 2-de slaapkamer is zeer licht en ook deze heeft een inbouwkast.

Indeling 2e verdieping (1 slaapkamer + 1 werkruimte) :
Op deze verdieping bevindt zich nu de ouder slaapkamer met wastafel en riante kledingkast tevens zijn oude details van de balken zichtbaar. De overige ruimte op deze verdieping wordt gebruikt als werkkamer. Hier bevindt zich tevens een doucheruimte. Er is handig gebruik gemaakt van de ruimtes door de vele kasten. Tevens bevinden de wasmachine en droger zich op deze verdieping.

 

- Beschikbaar van 1 januari 2016 tot 1 juli 2016
- Tuin op het Zuidoosten
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- Doorloop houten schuur aan de zijkant van het huis + houten berging in de tuin
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder

 (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort (Bergkwartier) Bankastraat 3818CH Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!