Home / Huis huren / VERHUURD Weltevreden (Centrum) 3811NR Amersfoort

VERHUURD Weltevreden (Centrum) 3811NR Amersfoort

 (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1469
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
68 m²
Bouwjaar 2008
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

Vlakbij de historische dorpskern van Amersfoort vind u dit fraaie appartement. Bij deze woning vindt u in de afgesloten pakeergarage een eigen parkeerplaats wat uniek is op deze locatie.

In het centrum vindt u dit sfeervolle en moderne 3-kamer appartement wat gebouwd is in 2008. Op steenworp afstand van de pitoreske binnenstad van Amersfoort. Vlakbij het CS, het bos en de diverse uitvalswegen. Het appartement is licht en ruimtelijk maar ook zeker sfeervol.

Indeling:
Entree met intercom-installatie, aan beide zijde van de hal bevinden zich de slaapkamers. Het appartement heeft 1 masterbedroom met een grote schuifdeuren kastenwand. De 2de kamer is een 1-persoonskamer maar kan ook goed dienst doen als werkplek. Doordat beide kamers voorzien zijn van mooie grote ramen is er veel lichtinval in de slaapkamers.  Als u doorloopt in de hal vindt u tevens het toilet en de fraaie badkamer met ruime douchecabine. In de hal bevindt zich ook de inpandige berging met wasmachine aansluiting.

Aan het eind van de hal vindt u de deur die toegang geeft tot de ruime en lichte woonkamer en de fraaie hoekkeuken die van alle (kook) gemakken voorzien is. Het appartement heeft aan de woonkamer zijde 2 balkons. 

 

- Lift aanwezig
- Inpandige berging, prive parkeerplaats in garage
- Bank en eettafel met stoelen (zie foto's) mag gebruikt worden in de woning
- Service kosten bedragen € 100,- per maand, gezonde VVE
- Geen huisdieren
- Geen rokers

- Huurperiode minimaal 12 maanden
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

 (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort (Centrum) Weltevreden 3811NR Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!