Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Pieter Jelles Troelstralaan (Bergkwartier) 3818KS Amersfoort

Te huur Pieter Jelles Troelstralaan (Bergkwartier) 3818KS Amersfoort

 (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort
Huurprijs
€ 995
Huis ID
1474
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
70 m²
Bouwjaar 1957
Inhoud 200 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

In de populaire wijk Bergkwartier, omringd door groen, vindt u dit prachtige hoek- appartement met maar liefst 3 balkons. Dichtbij de uitvalswegen A-28 en A-1en CS Amersfoort. Dit fraaie hoekappartement is recent opgeknapt en van alle gemakken voorzien.

Unieke kans om te wonen in de prachtige wijk Bergkwartier! Dit hoekappartement (4-kamers) ligt op de 2de verdieping en is recent opgeknapt. Door de grote raampartijen is het licht en ruimtelijk. Tevens ligt dit appartement dichtbij de uitvalswegen en het CS. Het is een bijzondere kans om op 1 van de mooiste en groenste plek van Amersfoort te wonen. Parkeren kan voor het appartementencomplex, op de ruim aanwezige openbare parkeerplaatsen. Tevens beschikt deze woning over een eigen berging.

Indeling:

Bij binnenkomst vind u rechts de keuken die in 2012 volledig vernieuwd is, deze is voorzien van een afwasmachine, 4-pits gaskookstel, ruime koelkast met vriesvak en fraaie afzuigkap. Tegenover de keuken vindt u de ruimte om de wasmachine te plaatsen, deze staat buiten het zicht als u de keuken binnenkomt. De deur in de keuken geeft toegang tot het balkon 1, wat een fraai uitzicht biedt over het groen gedeelte achter het complex.

Aan de linker zijde van de voordeur loopt u de fraaie en lichte woonkamer in, deze is recent gestuucd. Via de doorgang in de woonkamer komt u bij de eetkamer, waar de deur naar buiten toegang geeft tot het grootste balkon van de woning, die zich op het zuiden bevind. Met een uitzicht over het groene en rijkelijk met bomen gevulde kleine parkje waant u zich in vakantie sferen. De woonkamer heeft tevens een inbouwkast.

Via de deur in de woonkamer komt u in de hal waar zich maar liefst 3 slaapkamers bevinden. Slaapkamer 1is een 1-persoonslaapkamer en ligt aan de voorzijde van dit hoek-appartement. Via de hal loopt u langst de, net gerenoveerde, fraaie badkamer met heerlijk douche, voorzien van glazenwand, en het badmeubel met ruime wastafel. Naast de badkamer vindt u het toilet. Slaapkamer 2 is een 1-persoonsslaapkamer, met inbouwkast en een aansluiting voor een droger. De deur in deze kamer geeft toegang tot balkon 3, die zich aan de zijkant van het appartement bevindt. De masterbedroom is een knusse kamer waarin zich een koof met spots  bevind wat een prachtige sfeer geeft. Tevens is deze kamer voorzien van een inbouwkast.

- Servicekosten bedragen € 55,- per maand
- Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 36 maanden, anders in overleg
- Huisdieren in overleg
- 3 Balkons, 1 op het zuiden, 1 op het noorden en 1 op het westen
- Berging
- Alle vaste ramen zijn voorzien van dubbelglas, ketel uit 2012.

- Het is niet toegestaan in dit appartement te roken.

- De woning is voorzien van glasvezel
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder

 (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort (Bergkwartier) Pieter Jelles Troelstralaan 3818KS Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!