Home / Huis huren / VERHUURD Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum

VERHUURD Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum

 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
Gas, water, electra
Huis ID
1475
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
47 m²
Bouwjaar 1933
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

Wonen op een ruimtelijke locatie in Hilversum: in een rustige straat, met loop of fietsafstand van de uitgestrekte heide en bossen. Binnen bereik van winkelgebied "Seinhorst". Tevens is de wijk voorzien van goed openbaar vervoer, diverse scholen en zijn de belangrijkste verbindingswegen (A1 en A27) binnen enkele minuten te bereiken.

Prachtig gerenoveerde 2 kamer appartement op de begane grond in Hilversum. Dichtbij winkelgebied "Seinhorst", scholen, goed openbaar vervoer en de A-1 en A-27 op korte afstand.

Indeling: Woning beschikt over 1 ruime slaapkamer, in de slaapkamer is het mogelijk een slaapvide te maken. Keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en combi- magnetron. In de straat is het mogelijk om gratis te parkeren.

Bijzonderheden:
- 1 maand borg
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Geen rokers
- Huurprijs is incl. gas, water en electra
- Per direct beschikbaar
-Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.
 

 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum 	Simon Hoogewerffstraat 1223HW Hilversum

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!