Home / Huis huren / VERHUURD van Goyenlaan (Soest) 3764XE Soest

VERHUURD van Goyenlaan (Soest) 3764XE Soest

 (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
Water
Huis ID
1486
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
75 m²
Bouwjaar 1969
Aanvaarding 1 dec. 2015
Inrichting Gemeubileerd

Deze bijzonder mooie woning (appartement) ligt in de mooie plaats Soest. Dichtbij het station, bos een de Soesterduinen. Met de auto bent u met een klein kwartiertje in Amersfoort. De woning is recent gerenoveerd en volledig gemeubileerd. Door gebruik van mooie en luxe materialen is het heerlijk thuis komen in deze woning.

Indeling:

De woning ligt op de 2de verdieping van het complex. Met een heerlijk speelveld voor de deur en het openbaar parkeren is de locatie goed te noemen. De woning is zeer fraai. Via het gaanderij berikt u de woning en stapt u de mooie en lichte entree in. Hier vind u het mooi opgeknapte en modern toilet. Door lopend komt u in de mooie lichte hal die toegang bied tot de badkamer waar een luxe douch en wastafel met opbergruimte zich bevinden. De 2-de deur brengt u in de mooie en lichte doorzon kamer, deze is voorzien van prachtige meubels, mooie vloer en sfeervolle raambekleding. De extra deur in de woonkamer brengt u op het balkon. Hier komen ook de 2 slaapkamer deuren op uit. Terug in de hal vind u de 3-de deur die toegang bied tot de 1-ste slaapkamer waar zich een slaapbank en mooie opbergruimte bevind. De 2-de slaapkamer is de master bedroom, deze straalt luxe uit, mede door het mooie 2-persoonsbed en de ruime kastenwand maar ook het behang en de gordijnen zijn fraai te noemen. Met zorg is alles op elkaar afgestemd.

De laatste deur bied toegang tot de luxe en moderne keuken welke van alle gemakken is voorzien, inbouw koelkast, vriezer, inductie kookplaat, combi oven, magnetron, afwasmachine en de mooi weggewerkte wasmachine. In deze keuken staat tevens een extra eethoek en de mooie raam partij zorgt ervoor dat het een heerlijke lichte keuken is.

- Balkon
- Internet is over te nemen en aan te passen
- Berging en openbare parkeerruimte
- Voorzien van dubbel glas
- Mogelijkheid tot het erbij huren van een schoonmaakster a €50,- per keer
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden

- Servicekosten €200,-, inclusief water en voorschot stookkosten per maand
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

 (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest (Soest) van Goyenlaan 3764XE Soest

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!