Home / Huis huren / VERHUURD Maanglans (Nieuwland) 3824EB Amersfoort

VERHUURD Maanglans (Nieuwland) 3824EB Amersfoort

 (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1487
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
127 m²
Bouwjaar 1998
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd

In de wijk Nieuwland, op loopafstand van de winkels, ligt deze fraaie split level hoek- woning.  Deze lichte, moderne woning bied uitzicht op het groen en water. Heerlijke rustige straat en maar een klein kwartiertje met de auto naar hartje Amersfoort. Dichtbij de uitvalswegen A-1,  A-27 en A-28.

Deze bijzonder ruime hoek-woning, met extra kamer, moet u gezien hebben. De woning is naast bewoning ook geschikt voor praktijk- of kantoorruimte. Liggend in de wijk Nieuwland bevindt u zich direct bij de A-1 tussen de A-27 en A-28. Kortom een prima locatie, de winkels bevinden zich op nog geen minuut lopen en ook scholen en openbaar vervoer zijn in de buurt. Eigen oprijpad maken de woning compleet.

Indeling:

Via de entree komt u bij het eerste toilet, de garderobe, trap naar boven en deur die toegang biedt tot de tuinkamer die tevens te gebruiken is als praktijkruimte/kantoor of vul maar in. Deze ruimte is verdeeld in 2-en, waarbij het eerste gedeelte, waar je binnenkomt een klein keukenblok heeft. Naast deze ruimte is toegang tot de berging.

1-ste verdieping:

Via de trap komt u in een hal die de toegang is tot de ruime U-woonkamer met fraai uitzicht over de wijk. De kamer is voorzien van diverse ramen waardoor het heerlijk licht en ruimtelijk is. Via de kamer loopt u door de open keuken in die voorzien is van een magnetron, los fornuis en losse koelkast en vriezer. Ook bevindt zich hier het 2-de toilet.

2-de verdieping:

Via de 2-de trap betreed u de bovenste verdieping die door de mooie koepel een prachtig licht in de hal werpt. Op deze verdieping bevinden zich de 2 riante slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning. Door de aanwezigheid van grote ramen komt er veel licht naar binnen. Tevens bevind zich op deze verdieping de badkamer met ligbad voorzien van douche, douchecabine en wastafel. Het is een zeer mooie, lichte ruimte dit komt mede door de lichtkoepel die op het dak geplaatst is.

 

- Tuin aan het water en op het zuiden
- Huisdieren in overleg
- Parkeerplaats op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- Inpandige berging
- Huurperiode: minimaal 12 maanden
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder

 (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort (Nieuwland) Maanglans 3824EB Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!