Home / Huis huren / VERHUURD Camera Obscurastraat (Schothorst) 3813pk Amersfoort

VERHUURD Camera Obscurastraat (Schothorst) 3813pk Amersfoort

 (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1511
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
50 m²
Bouwjaar 1985
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd

Mooie appartement op de begane grond en met eigen tuin en vrijstaande berging. Dit appartement bevind zich in de wijk Schothorst met station en eigen winkelcentrum, niet ver van de binnen stad van Amersfoort.

In de wijk Schothorst ligt dit mooie, lichte appartement met ruime slaapkamer. Station en winkelcentrum zijn op loopafstand en de historische binnenstad op 10 minuten fietsen.

Indeling:

Via de hoofdingang betreed u het gebouw, het appartement is gelegen op de begane grond. Via de voordeur komt u in de ruime hal waar als eerste het grote raam opvalt wat zicht bied op de woonkamer. Tevens vind u in de hal de meterkast. De woonkamer is ruim en door het gebruik van de grote ramen zeer licht. De deur naast het grote raam in de woonkamer is de doorgang naar de eigen tuin (Ligging oost) wat een heerlijke privè plek is en doorgang biedt naar de gezamelijke binnenplaats. In de tuin staat vrijstaand de eigen schuur met stellingkasten. Via de woonkamer betreed u de ruime slaapkamer met wandkast. In de slaapkamer zit tevens de deur naar de badkamer met douche, toilet en wastafel met onderkast. De 2de deur in de badkamer brengt u terug in de hal waar zich de toegang tot de keuken bevind. De keuken is ruim opgesteld met diverse opberg mogelijkheden en gasfornuis met oven. Kortom een zeer praktische woning op een rustige plek in Amersfoort, terwijl de winkels en het station dichtbij zijn!   

 

.- Servicekosten: € 40,- per maand
- Verhuurd onder de leegstandswet
- Berging
- Vrij parkeren voor de woning
- Katten zijn niet toegestaan, honden in overleg
- Geschikt voor max. 2 personen
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

 (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort (Schothorst) Camera Obscurastraat 3813pk Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!