Home / Huis huren / VERHUURD Appelsestraat (Appel) 3862PG Nijkerk

VERHUURD Appelsestraat (Appel) 3862PG Nijkerk

 (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1520
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
300 m²
Bouwjaar 2010
Perceeloppervlak 4000 m²
Aanvaarding In overleg
Inrichting Gestoffeerd

Bij Nijkerk, op Landgoed Appel, vindt u deze , grote, landelijke villa. De rust en ruimte,  maken deze woning tot een zeer fijn en compleet gezinshuis. Het AGA fornuis met zomer en winter kookgelegenheid, de stortkoker voor de was, de ruime slaapkamers, 3 badkamers, grote tuin met diverse terassen en extra speelveld maken de woning bijzonder!

Op een prachtlocatie, dichtbij het centrum van Nijkerk, ligt deze vrijstaande villa in landelijke stijl. Met voldoende prive parkeerterrein, ruime schuur, mooi aangelegde tuin en speelveld en de diverse extra's maken deze woning meer dan compleet. U zult gelijk ervaren dat u in een pracht stuk van Nederland bent waar de rust nog aanwezig is en u de vogels kunt horen fluiten. Toch bent u in zo'n 5 minuten op de A-1 of A-30.

Indeling:
Via de ruime hal betreed u de woning met zicht op de trap naar boven en naar de kelder. De centrale hal biedt tevens toegang tot de woonkamer, ruime leef-keuken, kelder met 2 slaapkamers, en het eerste toillet. Vanuit de hal loopt u de karakteristieke woonkamer in, voorzien van openhaard en opkamer. Via de deur kunt u naar het eerste terras . Het balkenplafond en de mooie ramen maken het tot een sfeervol geheel. Via de hal bereikt u de luxe keuken met diverse inbouw apparatuur, een lust voor het oog is het zomer en winterfornuis van AGA met zijn 3 ovens. Vanuit de keuken kijkt u het prachtige terras op met op de achtergrond de grote schuur en de weilanden. De robuste balken in deze ruimte geven het geheel nog meer sfeer. Via de keuken bereikt u de bijkeuken welke veel extra bergruimte bied. De deur naar buiten brengt u naar het eerste terras(zuid-west)  welke zich aan de zijkant van de woning bevindt, via dit terras kunt u doorlopen naar de moestuin (Westen) en het grote speelveld. Als u om de woning heen naar achteren loopt passert u het vrijstaande bakkershuisje, deze is evt. tegen meerprijs, erbij te huren. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het grote terras (Zuid) met  uitzicht over het landschap. Tevens bevindt zich hier de schuur en de grote houten overkapping voor b.v. de stalling van fietsen e.d.

Kelder:

Via de trap in de hal bereikt u de kelder waar zich 2 prachtige, ruime slaapkamers bevinden en er via een koekoek daglicht binnenkomt. Tevens bevindt zich hier de eerste badkamer van de woning. De wasruimte bevind zich eveneens in de kelder, deze is voorzien van stortkoker voor de was.
 

Eerste verdieping:
Eenmaal boven, valt gelijk de mooie lichtinval op door het grote raam wat zich boven de trap bevind. Op deze verdieping is aan de voorzijde een ruime slaapkamer met prachtig balkenplafond en inbouwkast, leuk detail is het halve wagenwiel raam. Terug op de overloop zit in de hoek de stortkoker voor de was. Doorlopend vinden we de 2de badkamer. De masterbedroom bevind zich aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft een pracht uitzicht op de achterzijde. De inbouwkasten en de eigen badkamer met ligbad, inloopdouche met stortdouche, ruime wastafel en toilet maken het geheel in stijl af.

Tuin:
De tuin ligt bijna rondom de woning. Aande voorzijde is een groot speelveld waarna u doorloopt naar de moestuin waar zich ook het kippenhok bevind, de kippen dient u te verzorgen maar in ruil krijgt u er verse eieren voor terug! Via de moestuin loopt u naar het eerste terras die zich aan de zijkant van de woning bevind. Aan de voorzijde is ook nog een stuk vrije tuin die afgeschermd wordt van het speelveld door een haag. Aan de achterzijde bevind zich een zeer groot terras waar u uitzicht op de weilanden wordt geboden. Via het grote hek bereikt u de parkeerplaatsen.
 

 

- Perceeloppervlak 4.000 m2
- Tuin met diverse terrassen
- Een medewerker van het Landgoed zorgt ervoor dat het gras gemaaid wordt en de heg geknipt wordt
- Gebouwd in 2010
- De kippen horen bij de woning en dienden verzorgt te worden
- Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein
- Ramen voorzien van slagvast glas
- Huisdieren zijn in overleg toegestaan
- 3 Badkamers
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
 

 (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk (Appel) Appelsestraat 3862PG Nijkerk

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!