Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Zalm (Nieuwland) 3824JA Amersfoort

Te huur Zalm (Nieuwland) 3824JA Amersfoort

 (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort
Huurprijs
€ 425
Inclusief
Gas, water, electra, TV, internet
Huis ID
1526
Type woning
Kamer
Aantal kamers
1
Woonoppervlak
24 m²
Bouwjaar 2001
Aanvaarding 1 augustus 2016
Inrichting Object kan met meubels worden opgeleverd maar ook zonder

In de fijne wijk Nieuwland, die bekend staat om zijn stadstuinen en dichtbij de uitvalswegen ligt, vind je deze mooie en ruime kamer!

35+ en op zoek naar een mooie en ruime kamer? Dan is deze kamer echt iets voor jou! De ligging in de wijk Nieuwland is fantastisch. Deze wijk ligt centraal ten opzichten van de snelwegen en het centrum van Amersfoort is maar een ruime 10 minuten rijden. Daarnaast staat Nieuwland bekend om zijn Stadstuinen wat deze wijk bijzonder prettig maakt om in te wonen. De luxe badkamer en de moderne keuken worden gedeeld.

Indeling:

Entree aan de voorzijde van de woning, via de hal bereik je met de trap de eerste verdieping waar de keuken zicht bevindt. Via de 2de trap wordt de bovenste verdieping bereikt waar zich de riant badkamer zicht bervindt en de kamer. De kamer is voorzien van een bed en 2 kasten. Vanwege de goede ramen is er meer dan voldoende lichtinval. Het uitzicht op het water maken deze kamer uniek. Wonen in de rust, met veel ruimte en toch dichtbij de uitvalswegen A-1, A-27 en de A-28.

- Incluisief g/w/l, internet, t.v. en gemeentelijke heffingen
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Er is een kat in de woning, zo nodig in overleg af en toe verzorgen
- Zijtuin is vrij te gebruiken
- W.A. verzekering verplicht
- geen rokers
- Minimale leeftijd 35 jaar
- Supermarkt in de buurt
- Huurperiode min. 12 maanden met optie tot verlenging

 (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort (Nieuwland) Zalm 3824JA Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!