Home / Huis huren / VERHUURD Heelkruid (Nieuwland) 3824NS Amersfoort

VERHUURD Heelkruid (Nieuwland) 3824NS Amersfoort

 (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1532
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
117 m²
Bouwjaar 1998
Perceeloppervlak 166 m²
Inhoud 440 m³
Aanvaarding 1 november 2016
Inrichting Gestoffeerd

In de wijk Nieuwland staat deze fraaie en bijzondere woning in een kindvriendelijke buurt. Dichtbij winkels, openbaar vervoer en de uitvalswegen A-1 en A-28. Kortom een goede locatie en met 4 slaapkamers, waarvan er 1 ook als werkkamer of praktijk ruimte dienst kan doen, tevens een bijzonder woonhuis met fijne ruimtes en fraaie tuin.

De woning aan het Heelkruid is gesitueerd in de wijk Nieuwland. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand bereikbaar en uitvalswegen zijn nabij. Nieuwland staat bekend als een kindvriendelijke en gezellige wijk, in deze straat is het centrale punt de speelplaaats voor de kinderen.

Begane grond:
Op het eigen terrein is plaats voor 2 auto's, tevens bevind zich bij het oprijpad de garage die voorzien is van de wasmachine aansluiting. Via de voordeur komt u op de begane grond waar zich de toegang tot de garage zich bevind, het toilet en de tuin gerichte (extra) kamer, deze kan dienst doen als extra woonkamer, slaapkamer maar ook als werkplek, praktijk- of kantoorruimte. De tuin is in 2009 geheel opnieuw aangelegd en is een zalige plek om van uw rust te genieten.

Eerste verdieping:
Met de trap bereikt u de eerste verdieping waar de U-woonkamer zich bevind die qua uitzicht gericht is op de tuin. Tevens bevind zich hier de openkeuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vrieskast, gasfornuis, combioven, magnetron, afzuigkap en ook de afwasmachine ontbreekt niet! Het balkon aan de voorzijde, welke op het zuiden zit, bereikt u via de deur in de keuken. Hier vandaan heeft u een mooi uitzicht over het centraal gelegen (speel) park.

Tweede verdieping:
Op de 2de verdieping bevinden zich de overige 3 slaapkamers welke ruim en licht zijn. Deze kamers zijn ruim genoeg voor een 2-persoonsbed en hebben fraaie details, vooral de kamer aan de voorzijde waar ook een bovenlicht raam zit. 2 Slaapkamers zijn voorzien van (inbouw) kasten. Ook de badkamer bevind zich op deze verdieping van het huis. In de badkamer vind u het 2de toilet, een douchecabine en de wastafel, de badkamer is voorzien van een zeer fraaie en speciaal voor badkamers gelegde vloer.
 

- Fijne gezinsbuurt met goede buren
- De motor van de luchtcirculatie is recent vervangen
- Plaats voor 2 auto's op eigen pad
- Fraaie tuin
- Centraal gelegen
- Openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen en winkels in de buurt
- Optie tot koop
- Minimale huurperiode 6 maanden

 (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort (Nieuwland) Heelkruid 3824NS Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!