Home / Huis huren / VERHUURD Bunschoter Veenkamp (Rengerswetering) 3751JD Bunschoten

VERHUURD Bunschoter Veenkamp (Rengerswetering) 3751JD Bunschoten

 (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1540
Type woning
Woning
Aantal kamers
6
Woonoppervlak
200 m²
Bouwjaar 2011
Aanvaarding 1 januari 2017
Inrichting Gestoffeerd

In de prachtige wijk Rengerswetering in Bunschoten staat deze jonge (2011) en ruime 2-1 kapwoning met een inhoud van maar liefst 730m3. Het is een kinderrijke buurt met veel buitenspeelmogelijkheden. De woning ligt op een kleine 5 minuten van de A1, 15 minuten naar centrum Amersfoort en het pitoreske dorp Spakenburg ligt op 5 minuten rijden. De tuin, die op het zuiden ligt, is ruim, netjes en heeft een veranda zodat je ook met een iets mindere dag buiten kan vertoeven.

In de prachtige wijk Rengerswetering in Bunschoten staat deze jonge (2011) en ruime 2-1 kapwoning met een inhoud van maar liefst 730m3. Het is een kinderrijke buurt met veel buitenspeelmogelijkheden. De woning ligt op een kleine 5 minuten van de A1, 15 minuten naar centrum Amersfoort en het pitoreske dorp Spakenburg ligt op 5 minuten rijden. De tuin, die op het zuiden ligt, is ruim, netjes en heeft een veranda zodat je ook met een iets mindere dag buiten kan vertoeven.

Indeling:

Begane grond:
Lichte entree met trap naar 1e etage, hangend toilet en ruime proviantkast. De ruime woonkamer heeft een  strakke houtgestookte liftdeur openhaard  en grote ramen met mooie lichtinval.  De woonkamer heeft ensuite schuifdeuren naar de grote woonkeuken.  De moderne keuken met spoeleiland, bar, veel opbergruimte, is voorzien van diverse luxe a-merk apparatuur waaronder een Quooker, Amerikaanse koelkast, Boretti 6 pitsfornuis met grote oven, Miele volautomaat koffiemachine en een Miele combi oven en vaatwasser. De openslaande deuren naar de prachtige tuin zorgen er in de zomer voor dat buiten en binnen op een goede wijze met elkaar verbonden worden. Alle ramen op de benedenverdieping zijn voorzien van luxe, brede witte houten jalouzieën die medebepalend zijn voor de goede sfeer in de woning.  De gehele benedenverdieping is voorzien van een spotjesplafond, gladgestucte wanden, vloerverwarming en een strakke grijstint matte 60x60 tegelvloer. Door de vele ramen is het een lichte woning die omringt wordt door een bij het huis passende tuin die achter op het zuiden ligt. Tevens bevind zich achter de tuin de ruime stenen garage met diverse opbergkasten, koelkast en oprijpad zodat er altijd parkeerruimte is, tevens is openbaar parkeren hier geen probleem.

1e etage:
Ruime en lichte overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 ruime kinderkamers en de ouder slaapkamer voorzien is van een luxe kledingkast. De luxe en complete badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en spiegelwandkast en een heerlijk ligbad, afgewerkt met fraaie en sfeervolle verlichting en een grijstint tegelvloer. Gehele verdere verdieping voorzien van witte laminaatvloer. Op deze verdieping bevind zich tevens het 2de vrije toilet met tegelvloer.

2e etage:
Zeer ruime voorzolder met wasmachine/droger aansluiting en luxe kleding cq linnenkast.  Gehele verdieping voorzien van witte laminaatvloer.  Aan weerszijden van de ruime voorzolder bevinden zich 2 zeer grote en ruime kamers met veel lichtinval die mede door de hoogte kunnen dienen als heel fijne  grote slaapkamers, speelkamer voor de kinderen of als kantoorruimte.

Met scholen en winkels in de buurt, de Laakzone op loopafstand voor recreatief plezier in de natuur, is dit een geweldig, groot en zeer comfortabel huis in een geliefde wijk met voldoende parkeergelegenheid.

- Huisdieren in overleg
- Niet roken
- Glazenwasser 1X per maand € 20,- (verplicht)
- Zeer geschikt voor gezin
- Voldoende pakeergelegenheid
- Huurperiode minimaal 12 maanden

 (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten (Rengerswetering) Bunschoter Veenkamp 3751JD Bunschoten

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!