Home / Huis huren / VERHUURD Soesterweg (Soesterkwartier) 3812AK Amersfoort

VERHUURD Soesterweg (Soesterkwartier) 3812AK Amersfoort

 (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1545
Type woning
Woning
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
110 m²
Bouwjaar 1951
Aanvaarding 1 januari 2017
Inrichting Kaal

In de gezellige wijk Soesterkwartier in de bloemenbuurt West, vind je op de populaire Soesterweg deze fraaie eensgezinswoning. De woning ligt dichtbij het Eemplein, de binnenstad en het station. Kortom een unieke kans om op een bijzondere locatie te wonen!

Ruime vijftiger jaren middenwoning gelegen in de wijk Soesterkwartier (bloemenbuurt West) op loopafstand van het bos- en recreatiegebied Birkhoven. Het centraal station ligt op nog geen 10 minuten lopen van de woning, net als het nieuwe Eemcentrum. Ook de dierentuin, de winkelstraat en het centrum van Amersfoort bevinden zich in de directe nabijheid. De woning heeft een voortuin en een achtertuin die op het zuiden is gelegen. In de achtertuin staat een ruime stenen berging die via een overkapping aan de woning verbonden is. De woning wordt kaal opgeleverd maar er is een mogelijkheid tot overname van de vloer, gordijnen e.d.

Indeling:

Begane grond:
Entree met meterkast en trapopgang. De doorzon woonkamer beschikt over veel lichtinval en een diepe kelderkast en extra ibouwkast. De half open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning, onder het 5-pits gaskookstel met mooie afzuikap is ruimte voor de wasmachine,koelkast en evt. afwasmachine (zelf aan te schaffen). Het toilet bevind zich achter de keuken. De overkapping tussen de woning en de schuur zorgt voor extra bergruimte en kan gezien worden als bijkeuken. Tevens zorgt het voor een droge overloop naar de schuur.

Eerste verdieping:
Overloop met 2 ruime inbouwkasten en 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon. De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een douche, vaste wastafel en verwarming.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Hier is voldoende opberg mogelijkheid.

- Huisdieren in overleg
- Bovenverdieping is voorzien van kantel kiepramen
- Is voor langere tijd te huur, minimale periode 12 maanden
- Gezellige en sociale buurt
- Rustige, nette mensen
- Huisdieren in overleg

 (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort (Soesterkwartier) Soesterweg 3812AK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!