Home / Huis huren / VERHUURD Pieter Pijperstraat (Soesterkwartier) 3812 CH Amersfoort

VERHUURD Pieter Pijperstraat (Soesterkwartier) 3812 CH Amersfoort

 (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
1546
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
45 m²
Bouwjaar 1920
Aanvaarding per direct
Inrichting Gestoffeerd

Op loopafstand van het Eemplein, de historische binnenstad van Amersfoort en het station om de hoek, is dit wonen op een unieke locatie!

Pas gerenoveerd appartement in een van de populairste straatjes van Amersfoort komt nu beschikbaar! De woning is gebouwd in de jaren 20  waardoor het een karakteristieke uitstraling heeft. Om de hoek zit het CS en de gezellige binnenstad zit op loopafstand.

Indeling:
De lange ruime hal zorgt voor een mooi ontvangst in deze oude/nieuwe woning. In de hal bevind zich de aansluiting voor de wasmachine, de meterkast en tevens de toegang tot de badkamer, deze is voorzien van een toilet, wastafel en douche. De keuken is voorzien van een 4-pitsgaskookstel en tafel koelkast daarnaast diverse kastjes en wasbak, tevens bevind zich hier de deur om de afgeloten tuin te bereiken. De hal geeft tevens toegang tot de gezellige en lichte woonkamer afgewerkt met mooie plafondlijsten. door de hoogte krijgt deze woonkamer een verrassende uitstraling. De deur in de woonkamer bied toegang tot de 2-persoonsslaapkamer. Ook hier bevind zich een deur die toegang geeft tot de tuin. In de tuin bevind zich ook de opbergschuur.

- Huisdieren in overleg
- Nieuwe C.V.
- Er is geen achterom
- Station aan het einde van de straat
- Geschikt voor 1 of 2 personen (stel)
- Minimale huurperiode 12 maanden
 

 (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort (Soesterkwartier) Pieter Pijperstraat 3812 CH Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!