Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Arnhemseweg (Dorrestein) 3817CR Amersfoort

Te huur Arnhemseweg (Dorrestein) 3817CR Amersfoort

 (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort
Huurprijs
€ 895
Huis ID
1549
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
85 m²
Bouwjaar 1981
Aanvaarding 1 december 2016
Inrichting Gestoffeerd

Centraal wonen, dichtbij het centrum en de uitvalswegen en het gemak van een eigen garage? Dit appartement heeft het allemaal! Gelegen op de eerste verdieping van het 4 verdiepingen tellende complex.  Deze woning is van binnen pas geverft, heeft 2 slaapkamers en een heerlijk balkon met fraai uitzicht. Kortom een mooi appartement op een toplocatie en goed bereikbaar.

Dichtbij het centrum wonen maar wel de mogelijkheid tot het veilig opbergen van de auto, dat kan bij dit appartement met optie tot de huur van een garage. Het appartement ligt op de 1ste verdieping van het complex en is van binnen pas geverft, heeft 2 slaapkamers en een heerlijk balkon met fraai uitzicht. Kortom een mooi appartement op een toplocatie en goed bereikbaar. Daarnaast ook ideaal geleggen m.b.t. de uitvalswegen.

Indeling;
De centrale hal bied toegang tot het appartement. De hal is ruim en licht, de meterkast bevindt zich hier en ook het toilet, tevens bevindt zich in de hal de inpandige berging. De deur in de gang geeft toegang tot de woonkamer met gedeeltelijk open keuken, welke is voorzien van een losse koelkast en vriezer, een 4-pits gas kookstel, een oven en afzuigkap. De woonkamer beschikt over een openhaard wat een mooie plaats in neemt in de woning. Het aangrenzende, op het Oosten liggende balkon, wat via de kamer te bereiken is, biedt een fraai uitzicht. De woonkamer bied tevens toegang tot de 2 ruime slaapkamers die de woning rijk is. De eerste slaapkamer heeft een afmeting van bijna 15m2 en geeft toegang tot de badkamer, welke is voorzien van ligbad met douche, wastafel en ook de wasmachine kan ik deze ruimte geplaatst worden. De 2de slaapkamer is ruim 13 m2, heeft een mooie, ruime kledingkast staan en veel licht doordat de ramen zich aan 2 kanten van de kamer zich bevinden.

Souterain:
Berging en mogelijkheid tot de huur van een garage.
 

- Inpandige berging met CV ketel
- Berging
- Glasvezel
- Servicekosten € 80,- inclusief onderhoud CV en vegen schoorsteen
- Garage € 85,-
- Openhaard
- Huisdieren niet toegestaan
 

 (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort (Dorrestein) Arnhemseweg 3817CR Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!