Home / Huis huren / VERHUURD Duifpolder (Vathorst) 3825 JC Amersfoort

VERHUURD Duifpolder (Vathorst) 3825 JC Amersfoort

 (Vathorst) Duifpolder 3825 JC Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
357
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
138 m²
Bouwjaar 2004
Perceeloppervlak 133 m²
Inhoud 394 m³
Aanvaarding 1 januari 2017
Inrichting Gestoffeerd

De Duifpolder is een hoogwaardig afgewerkte tussenwoning welke op de begane grond is voorzien van een houten vloer, luxe woonkamer, eetkamer en keuken. De woning is gelegen in Vathorst nabij een groot winkelcentrum en uitvalswegen.
 

Uitzonderlijk ruimtelijke tussenwoning met achterom, houten berging/schuur, 4 ruime slaapkamers, woonkamer, eetkamer en luxe keuken. De woning is hoogwaardig afgewerkt en bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud. De parkeergelegenheid is hier ook uitstekend geregeld. Recht voor de deur bevindt zich een aantal parkeerhavens. Kortom; een luxe en comfortabele woning die het aanschouwen met eigen ogen meer dan waard is! Wonen in de nieuwste wijk van Amersfoort op één van de mooiste plaatsen en niet hoeven te wachten tot de nieuwe woning klaar is, nu kan het! Vathorst is op natuurlijke wijze gescheiden door de A1 en A28 van Amersfoort. Één van de aantrekkelijkheden die deze nieuwe wijk biedt is het hoge voorzieningenniveau zoals er nu al zijn een eigen station, diverse scholen (lager en middelbaar), wijk winkelcentrum, artsen, apotheek, sportclubs- en voorzieningen en groot winkelcentrum. Daarnaast ligt de woning tegen het mooiste stuk bewoond en groen van de wijk Het Lint.

Indeling:

Begane grond:
De gehele begane grond is voorzien van een houten vloer. De entree biedt plaats aan het toilet met zwevend closet en trapopgang. Ruim en lichte woonkamer met grote raampartijen en toegang tot de zonnige tuin gedeeltelijk voorzien van sierbestrating. In deze tuin bevindt zich overigens een separate houten berging/schuur. Vanuit de woonkamer naar de open keuken in de lichte kleurstelling. Aansluitend op de keuken de eethoek, een prettige ruimte en zeer geschikt voor een gezellig dineetje.

1e verdieping:
Deze verdieping is voorzien van laminaat vloer en biedt plaats aan de hoofdslaapkamer, een logeerkamer en de badkamer. De badkamer wordt gekenmerkt door luxe zoals, uitgerust met ligbad, wastafelcombinatie en voorzien van enkele handige kasten. Tevens bevindt zich op deze verdieping het washok met wasmachine en wasdroger aasluiting.

2e verdieping:
Wederom voorzien van laminaat vloer en 2 royale en lichte slaapkamers.

- Houten berging/ schuur
- Tuin
- Voldoende parkeergelegenheid
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden.
 

 (Vathorst) Duifpolder 3825 JC Amersfoort (Vathorst) Duifpolder 3825 JC Amersfoort (Vathorst) Duifpolder 3825 JC Amersfoort (Vathorst) Duifpolder 3825 JC Amersfoort (Vathorst) Duifpolder 3825 JC Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!