Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Forel (Nieuwland) 3824 LK Amersfoort

Te huur Forel (Nieuwland) 3824 LK Amersfoort

 (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort
Huurprijs
€ 1.095
Huis ID
519
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
160 m²
Bouwjaar 2002
Perceeloppervlak 73 m²
Inhoud 460 m³
Aanvaarding Per 1 juli 2012
Inrichting Gestoffeerd
De Forelwoning is een 5-kamerwoning en voorzien van alle gemakken zoals veel woonruimte, twee zonnige terrassen, een inpandige garage en een mooie rustige omgeving.
Deze bijzondere 5-kamerwoning, maakt deel uit van een complex woningen, gelegen aan de rand van de wijk Stadstuin. Deze drive-in woning heeft als voordeel zeer veel woonruimte, goed onderhoud, de ligging op korte afstand van het winkelcentrum “de Nieuwe Hof” en de snelwegen. De wijk kenmerkt zich door de groene omgeving. Vanuit de woning heeft u een fraai uitzicht over de Eempolder. De beide terrassen en de woonkamer zijn op het zuiden gelegen. Op de begane grond bevindt zich een inpandige garage.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met modern toilet, inpandige garage, op het zuiden gelegen tuinkamer met toegang tot het terras. Bij het entree is een mogelijkheid voor het parkeren van 2 auto’s. Door de combinatie van de tuinkamer, garage en toilet op de begane grond is praktijk aan huis mogelijk.

Eerste verdieping:
Royale woonkamer van ca. 43 m2 gelegen op het zuiden, met frans balkon welke is voorzien van dubbele openslaande deuren. De moderne inbouwkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur inclusief een espressomachine.

Tweede verdieping;
Drie ruime slaapkamers, waarvan er één met toegang naar het balkonterras. Een comfortabele badkamer met whirlpool, separate douche, zwevend toilet en wastafel. Aparte ruimte voor wasmachine en droger. Een complet nieuwe wandafwerking en alle vloeren met laminaat, de woonkamer met een massief eiken vloer. Tevens zijn alle raamstofferingen aanwezig. Het huis beschikt over een alarm installatie en heeft glasvezel.
- Twee terrassen op het Zuiden
- Garage
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
- Beschikbaar voor minimaal 6 maanden en maximaal 3 jaar. Anders in overleg.
 (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort (Nieuwland) Forel 3824 LK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!