Home / Huis huren / VERHUURD (Centrum ) Amersfoort

VERHUURD (Centrum ) Amersfoort

 (Centrum )   Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
678
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
94 m²
Aanvaarding Per direct
Inrichting Kaal

Nabij het stadcentum, een 4-kamer appartement, 2 balkons, vrij uitzicht en gelegen in een groene woonomgeving. Dit zijn een aantal pluspunten van dit op de 3e woonlaag gelegen appartement.

Zeer licht en keurig afgewerkt 4-kamer appartement met 2 balkons en fantastisch vrij uitzicht, gelegen in groene woonomgeving. Ligging nabij het stadscentrum, Park Randenbroek en het gezellige winkelcentrum op het Euterpeplein voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling:

Begane grond: Via de entree met brievenbussen en trappenhuis bereikt u het op de 3e woonlaag gelegen appartement.

Verdieping:
Entree/ hal met meterkast en toiletruimte. Zeer mooie en lichte woonkamer (ca. 30 m2) met deur naar balkon aan de achterzijde. Royale slaapkamer. Werkkamer met vaste trap naar zolder. Moderne badkamer uitgevoerd in wit met vaste wastafel, douche en designradiator. Vernieuwde keuken met kooktoestel, afzuigkap en met toegang tot balkon aan de voorzijde.

Zolderverdieping:
Riante zolderetage met grote dakramen en separate waskamer. De berging bevindt zich in de onderbouw. Aan de achterzijde bevindt zich de grote gemeenschappelijke tuin die door alle bewoners te gebruiken is.
- Kaal
- 2 balkons
- Gemeenschappelijke tuin
- Berging
- Voldoende parkeergelegenheid
- De service kosten bedragen EUR 50,- per maand
- Huurperiode in overleg
 (Centrum )   Amersfoort  (Centrum )   Amersfoort  (Centrum )   Amersfoort  (Centrum )   Amersfoort  (Centrum )   Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!