Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Laan naar Emiclaer (Kattenbroek) 3823EG Amersfoort

Te huur Laan naar Emiclaer (Kattenbroek) 3823EG Amersfoort

 (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort
Huurprijs
€ 1.045
Huis ID
723
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
80 m²
Aanvaarding direct
Inrichting Object kan met meubels worden opgeleverd maar ook zonder

Op de Laan naar Emiclear staat dit prachtig gelegen 3-kamer penthouse met een vrij uitzicht, het complex is voorzien van een lift en staat nabij uitvalswegen.

Prachtig gelegen drie-kamer penthouse (ca. 80 m2) met lift op de 4e (top) verdieping met een fraai uitzicht over de vijver met fontein en een zeer gunstige zonligging (zuidwest). Locatie: Dit appartement is gelegen boven het winkelcentrum "Emiclaer" in de wijk Kattenbroek, een onder architectuur gebouwde moderne wijk waar wonen, werken en recreëren prima samen gaan. Het winkelcentrum Emiclaer is het grootste winkelcentrum van Amersfoort-Noord met een gezellige sfeer. Behalve het ruime winkelaanbod is er ook veel groen in de buurt o.a. Stadspark Schothorst en de Vijver van Emiclaer . Elke donderdag is hier tevens een gezellige markt, en de supermarkt blijft open tot negen uur 's avonds. Ideaal voor laatkomers van het werk! Verder heeft dit appartement een uitstekende ligging ten opzichte van openbare voorzieningen en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Entree met intercom en toegang tot lift en trappenhuis.

Indeling penthouse:
Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, bergkast met opstelling cv-combiketel. Ruime woonkamer met een grote verhoogde raampartij die zorgt voor veel lichtinval in het appartement, open haard en via openslaande deuren toegang tot het zonnige dakterras. Badkamer voorzien van o.a. ligbad met douchemogelijkheid, wasmachine-aansluiting en een vaste wastafel. Twee slaapkamers van resp. 2.00 x 4.26 en van 3.10 x 4.26 m. Eén slaapkamer staat via een schuifwand in verbinding met de woonkamer. Semi-open keuken van met een nette keukeninrichting in lichte kleurstelling en met toegang tot de bijkeuken met diverse gebruiksmogelijkheden.
- In september wordt er een geheel nieuwe badkamer, toilet en HR ketel geplaatst
- Terras
- Open haard
- Separate berging in de onderbouw
- Huisdieren zijn toegestaan, alleen in overleg
- Voldoende parkeergelegenheid
- De service kosten bedragen EUR 130,- per maand
- Huurperiode is minimaal 6 maanden en maximaal 36 maanden
 (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort (Kattenbroek) Laan naar Emiclaer 3823EG Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!