Home / Huis huren / VERHUURD De Oude Grutmolen (Nieuwland) 3824XE Amersfoort

VERHUURD De Oude Grutmolen (Nieuwland) 3824XE Amersfoort

 (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
748
Type woning
Woning
Aantal kamers
7
Woonoppervlak
190 m²
Bouwjaar 1997
Perceeloppervlak 210 m²
Inhoud 525 m³
Aanvaarding 15 april 2013
Inrichting Gestoffeerd
In de zeer prettiige woonomgeving van Nieuwland met de nabijheid van onder andere winkels en scholen staat deze prachtige woning. Deze keurig onderhouden woning is voorzien van 6 slaapkamers waaronder 2 daarvan zeer geschikt zijn als kantoorruimte. de woning beschikt over een eigen garage en een grote zonnige tuin op het zuiden.
Op een exclusieve wijze afgewerkte bijzonder ruime helft van dubbel met 5 slaapkamers op de 1e verdieping en een 6de slaapkamer op de bovenste verdieping (met terras). Aan de voorzijde biedt het perceel voldoende ruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein, tevens is er een inpandige aangebouwde garage aanwezig. Werken aan huis op de 1e verdieping is ideaal, gezien de ruime slaapkamers. De 2 slaapkamers in de uitbouw op de eerste verdieping is eenvoudig als 30 m2 kantoorruimte te gebruiken. De woning is aan de binnenzijde zorgvuldig en netjes afgewerkt door decorbouwers van bekende tv-programma’s, met een unieke stijl (voor kandidaten met een minder expliciete smaak is het eenvoudig terug te brengen). De riante woonkamer heeft verrassend veel ruimte en sfeervol middels haard en is gesitueerd richting tuin. De achtertuin op het Zuiden is verzorgd aangelegd. Deze woning heeft een uitstekende ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbare voorzieningen waaronder, scholen, winkelcentrum, gezondheidscentrum en openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond:
Entree, toilet en toegang tot garage. Royale woonkamer met eiken vloerdelen, open haard en grote raampartijen met toegang tot het achtertuin op het Zuiden. De luxe keuken aan de voorzijde heeft een hoekopstelling en is voorzien van volwaardige inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop. Hier bevinden zich 5 slaapkamers waarvan 4 ruimen voorzien van fraaie afwerking en unieke details. Luxe moderne badkamer voorzien van douche, whirlpool, tweede toilet en badmeubel.

Tweede verdieping:
Voorzolder met separate wasruimte. Ruime 6de slaapkamer met dakterras op het Noorden.
- Openhaard
- Tuin op het Zuiden
- Terras op het Noorden
- Garage
- Beschikbaar voor minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden (Met de mogelijkheid voor verhuurder om vanaf 6 maanden met een opzegtermijn van 2 maanden tussentijds op te kunnen zeggen indien de woning verkocht wordt. De onkosten van de huurder zullen worden vergoed door de verhuurder).
 (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort (Nieuwland) De Oude Grutmolen 3824XE Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!