Home / Huis huren / VERHUURD Friesestraat (Centrum) 3812EB Amersfoort

VERHUURD Friesestraat (Centrum) 3812EB Amersfoort

 (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
751
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
90 m²
Bouwjaar 2005
Inhoud 200 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

Op loopafstand van het stadscentrum in Amersfoort ligt in de Friesestraat het luxe 3-kamer appartement. Met een ruim balkon op het zuidoosten en een eigen ondergrondse parkeerplaats. Het complex is voorzien van lift en parkeerkelder.

Luxe 3-kamer appartement op loop afstand van de stad en het centraal station van Amersfoort. Het complex is gelegen aan de rand van het bruisende Amersfoortse centrum. Met een ruim balkon op het zuidoosten en een eigen ondergrondse parkeerplaats. Het geheel is strak afgewerkt en het gebouw maakt qua vormgeving en afwerking een zeer verzorgde indruk. Het appartement is gelegen op de 3e etage van het complex ‘De Plantage’. Dit complex biedt een zeer prettige en rustige woonomgeving rondom een zonnige binnentuin. Het complex is voorzien van een parkeerkelder en liften.

Indeling:

Entree, ruime hal, lichte woonkamer met balkon en uitzicht op de zonnige binnentuin. De open keuken is voorzien van luxe apparatuur als koelkast, gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasmachine en voldoende bergruimte. De woonkamer is via de keuken verbonden met de eetkamer. Het appartement heeft 2 slaapkamers. De kamers zijn ruim en licht. De gehele woning is voorzien van een mooie aaneengesloten parketvloer. De badkamer is in lichte kleur en voorzien van fraai sanitair en tegelwerk, met wastafel en doucheruimte.
- Huurprijs is exclusief de service kosten ad EUR 100,- en de kosten van g/w/l
- Eigen parkeerplaats
- Algemene fietsenberging
- Lift
- Balkon
- Berging
- Beschikbaar voor minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden 

Tevens dient de huurder aan de volgende eisen te voldoen:
- Niet roken
- Geen huisdieren
- Max. 2 personen
 (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort (Centrum) Friesestraat 3812EB Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!