Home / Huis huren / VERHUURD Glaskruid (Nieuwland) 3824NP Amersfoort

VERHUURD Glaskruid (Nieuwland) 3824NP Amersfoort

 (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
766
Type woning
Woning
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
140 m²
Bouwjaar 1998
Perceeloppervlak 225 m²
Inhoud 400 m³
Aanvaarding Per 1 mei 2011
Inrichting Gestoffeerd
Aan de Glaskruid in de geliefde wijk Nieuwland staat de hoogwaardig afgewerkte semi-bungalow. Naast een heerlijke tuin op het zuidoosten is er een inpandige berging en een parkeerplaats op eigen terrein.
Prachtige semi-bungalow gelegen in de wijk Nieuwland te Amersfoort. Deze woning is afgewerkt op een zeer hoogwaardig niveau en is zo te betrekken. De woning is gelegen aan een rustig hofje met enkel bestemmingsverkeer. Er zijn speelvoorzieningen voor kinderen en algemene voorzieningen zoals winkels, supermarkt en scholen zijn in de directe nabijheid van de woning te vinden.

Indeling:

Begane grond:
Entree met meterkast, toilet, toegangsdeur naar de inpandige berging, trapopgang naar de eerste verdieping en toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamer is een prachtige ruimte welke geheel voorzien is van een schitterende massief houten vloer. De woonkamer is ruim 50m2. Vanuit de woonkamer heeft u een fraai zicht op de onder architectuur aangelegde achtertuin middels de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning. Door middel van de grote schuifpui heeft u direct toegang tot de achtertuin. De achtertuin is ca. 10 meter diep, 9 meter breed en beschikt over een tuinhuisje. De open woonkeuken is vanuit de woonkamer te bereiken. De keuken is zeer netjes uitgevoerd en voorzien van alle wenselijke apparatuur. Aan de voorzijde van de woning grenzend aan de keuken is de woning eveneens voorzien van een grote raampartij. Hierdoor is de gehele begane grond schitterend voorzien van daglicht. Deze gehele verdieping is voorzien van een fraaie Afzelia hardhouten vloer.

Eerste verdieping:
Bovenhal met toegang tot de twee grote slaapkamers en de badkamer. De beide slaapkamers 14m2 en 11m2 zijn zeer ruim en voorzien van een zeer nette wandafwerking. De badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling zeer netjes afgewerkt en is voorzien van een fraaie wandbetegeling tot aan het plafond, twee wastafels, een tweede toilet en een fraaie douchecabine.
- Gestoffeerd
- Tuin 90m2 op het Zuidoosten
- Inpandige berging
- Parkeerplaats op eigen terrein
- Beschikbaar voor minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden. Anders in overleg.
 (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort (Nieuwland) Glaskruid 3824NP Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!