Home / Huis huren / VERHUURD Ringweg Randenbroek (Randenbroek) 3816CH Amersfoort

VERHUURD Ringweg Randenbroek (Randenbroek) 3816CH Amersfoort

 (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
Service kosten
Huis ID
804
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
80 m²
Bouwjaar 1965
Inhoud 210 m³
Aanvaarding Per 18 juni 2011
Inrichting Gestoffeerd
De Ringweg Randenbroek is een prachtig 4-kamer appartement met een heerlijk vrij uitzicht. Er is een luxe badkamer aanwezig en het gehele appartement is voorzien van laminaat. Met lift een een balkon gelegen op het zuidwesten.
Op korte afstand van het mooie, historische centrum van de stad Amersfoort, vlak naast een wijkwinkelcentrum en niet ver van de oprit naar snelweg A 28 staat dit prachtige 4-kamer appartement met vrij uitzicht. Dit appartement is onlangs gerenoveerd en beschikt over een nieuwe keuken, badkamer en isolatieglas!

Indeling:

Entree, T-vormige gang met toegang tot de meeste ruimten. Lichte woonkamer met vaste kast en zijkamer met een zonnig balkom op het Zuidwesten. De zijkamer kan dienen als slaap-, studeer- of eetkamer. De ruime slaapkamer met schuifkastenwand ligt aan de koele kant van het gebouw en is voorzien van een praktische wastafel. Derde studeer-/slaapkamer. Moderne keuken voorzien van koelkast, vaatwasser, vijfspits kookplaat en een combinatiemagnetron. Luxe badkamer met zwevend toilet, douchecabine, bad en wastafel. De vloer van het gehele appartement is voorzien van laminaat.
- Lift
- Berging met elektra op de begane grond
- Zonnig balkon op het Zuidwesten
- Vrij parkeren direct bij het gebouw
- Huurperiode in overleg
 (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!