Home / Huis huren / VERHUURD Gerrit van Stellingwerfstraat (Soesterkwartier) 3812SK Amersfoort

VERHUURD Gerrit van Stellingwerfstraat (Soesterkwartier) 3812SK Amersfoort

 (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
TV, internet
Huis ID
848
Type woning
Bovenwoning
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
60 m²
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Nabij het centrum staat deze knusse bovenwoning aan de Gerrit van Stellingwerfstraat met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is bestemd voor maximaal 1 persoon. 
Pas gerenoveerde 3-kamerwoning op een centrale locatie in Amersfoort, in het gezellige Soesterkwartier en nabij het centrum. De historische sfeervolle binnenstad, winkels en Centraal Station zijn op korte afstand bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Entree, trapopgang naar de eerste verdieping. Eerste verdieping: Overloop, keuken, douche en toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, woonkamer, 2 slaapkamers beide van ca. 12 m2 en voorzien van een vaste wastafel. Alle kamers zijn voorzien van velux dakramen. Wasmachine aansluiting aanwezig.
- De huurprijs is inclusief Tv, internet en gemeentelijke belastingen en exclusief gas, water en elektra
- Voorschot gas/ water/ elektra bedraagt € 50,- per maand
- Voldoende parkeergelegenheid
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Bestemd voor maximaal 1 persoon
- Alle kamers zijn voorzien van velux dakramen
- Beschikbaar voor minimaal 6 maanden en maximaal voor onbepaalde tijd.
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort (Soesterkwartier) Gerrit van Stellingwerfstraat 3812SK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!