Home / Huis huren / VERHUURD Zoetegaarde (Nieuwland) 3824AS Amersfoort

VERHUURD Zoetegaarde (Nieuwland) 3824AS Amersfoort

 (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
853
Type woning
Woning
Aantal kamers
7
Woonoppervlak
210 m²
Bouwjaar 1998
Perceeloppervlak 430 m²
Inhoud 685 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

De Zoetegaarde in Nieuwland is een erg leuke en prettig gelegen woning, welke zowel gestoffeerd als gemeubileerd kan worden opgeleverd. Met maar liefst 7 kamers en een woonoppervlakte van 210 m2 is het woord ruim niet overdreven! Nabij is een waterpark te vinden met speelvoorzieningen en ook uitvalswegen.

Op één van de mooiste locaties in de wijk Nieuwland, ligt deze schitterend verbouwde en tot in de puntjes afgewerkte vrijstaande woning in jaren 30-stijl. De woning is gelegen nabij waterpark, speelvoorzieningen en uitvalswegen. Tevens zijn openbaar vervoer en winkels in de buurt gelegen. De woning kent een zeer hoog afwerkingniveau en is voorzien van alarminstallatie. Verder zijn alle verblijfsruimtes uitgerust met CAI- en computeraansluiting.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal is de tot riante werkkamer omgebouwde garage bereikbaar, alsmede de bergruimte (voorzien van wasmachineaansluiting), afsluitbare garderobekast, toilet, woonkamer en meterkast. De modern ingerichte woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor een riante luxe leefkeuken is gerealiseerd met in de muur weggewerkte keukenelementen. Het woongedeelte is aan de vrij gelegen voorzijde gesitueerd en biedt door de serre veel licht en ruimte. De muren zijn voorzien van spachtelputz. De vloer is voorzien van antracieten tegels met vloerverwarming en beslaan de gehele benedenverdieping. De onder architectuur aangelegde tuin is via zijkanten van de woning en achterom bereikbaar. De dakgootrand rond de woning is voorzien van inbouwspots voor sfeerverlichting. Tevens is de tuin door stevig hekwerk aan de zijden van de woning goed afsluitbaar. Het hekwerk is volledig in stijl van de woning.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn 3 slaapkamers en de moderne badkamer bereikbaar. Deze badkamer is met lichte tegels en inbouwspots afgewerkt. Ook hier is het hoge afwerkingniveau weer duidelijk zichtbaar.

Tweede verdieping:
Deze verdieping kent nog eens twee ruime slaapkamers. Gelegen aan de achterzijde en aan de voorzijde van de woning. Met name de slaapkamer aan de voorzijde heeft een prachtig uitzicht over het achterland van Amersfoort. Tevens is op deze verdieping een afgesloten ruimte gesitueerd, waar nu de was- en droogmachine staan. Derde verdieping: Via een vlizotrap is een beloopbare bergzolder bereikbaar over de volle lengte van de woning. Deze ruimte biedt hierdoor optimale bergmogelijkheden.
- In overleg ook gemeubileerd mogelijk
- Alarminstallatie aanwezig
- Royale tuin
- Voldoende parkeergelegenheid
- Huurperiode in overleg
 (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort (Nieuwland) Zoetegaarde 3824AS Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!