Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Gironde (Rozendaal) 3831AC Leusden

Te huur Gironde (Rozendaal) 3831AC Leusden

 (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden
Huurprijs
€ 560
Huis ID
871
Type woning
Appartement
Aantal kamers
2
Woonoppervlak
50 m²
Aanvaarding 1 april 2015
Inrichting Gestoffeerd
Leuke studio op de eerste etage van deze drive-in woning in Leusden. De woning ligt in de gezellige wijk ‘’ De Eurowoningen’’. Er is een gezamenlijk zwembad en tennisbaan aanwezig voor de bewoners in de wijk. Diverse winkels, faciliteiten en uitvalswegen zijn in nabijheid van de woning gelegen. Het appartement is in totaal 45m2 en is voorzien van een keuken en douche.  Leusden is een gezellig dorp nabij Amersfoort. Amersfoort ligt op 20 min fietsafstand en met de auto bent u er binnen 10 minuten.
Leuke studio op de eerste etage van deze drive-in woning in Leusden. De woning ligt in de gezellige wijk ‘’ DeEurowoningen’’. Er is een gezamenlijk zwembad en tennisbaan aanwezig voor de bewoners in de wijk. Diverse winkels, faciliteiten en uitvalswegen zijn in nabijheid van de woning gelegen. Het appartement is in totaal 45m2 en is voorzien van een keuken en douche.  Leusden is een gezellig dorp nabij Amersfoort. Amersfoort ligt op 20 min fietsafstand en met de auto bent u er binnen 10 minuten.
 
Indeling:

Gezamenlijke ingang v. v. wasmachine en droger en toilet (deel je met 1 medebewoner), entree op de eerste etage, ruime L-vormige keuken met o. a. kookplaat, koelkast en vaatwasser en schuifpui naar royaal, zonning balkon, ruime woon/slaapkamer (1 ruimte) met een tweede royaal balkon bereikbaar via schuifpui. Badkamer met douche en wastafel bevindt zich op de gang.

De woning is voorzien van dubbel glas. Huisdieren zijn niet toegestaan in de woning. De eerste verdieping wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer- en raambekleding).  Er is een eigen parkeerplaats bij de woning. Bezoekers kunnen gratis parkeren in de wijk.

 
- Waarborgsom 1x maandhuur;
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd;
- Twee balkons
- Voldoende parkeergelegenheid
- Bestemd voor werkend 1- of 2-persoons huishouden
- Geen huisdieren
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden en maximaal voor een aantal jaren. Anders in overleg
- De bijkomende kosten bedragen € 185,- per maand
(€ 125,- g/w/l, € 40,-: kabel, draadloos internet, glazenwasser, gebruik witgoed, gebruik tennisbaan en zwembad Park Rozendaal, € 20,-: stoffering)
Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder
 (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden (Rozendaal) Gironde 3831AC Leusden

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!