Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Zangvogelweg (Liendert) 3815DM Amersfoort

Te huur Zangvogelweg (Liendert) 3815DM Amersfoort

 (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort
Huurprijs
€ 825
Huis ID
887
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
75 m²
Aanvaarding 2 mei 2013
Inrichting Gemeubileerd
In Amersfoort ligt aan de rand van Liendert de Zangvogelweg. Een ideale plek met alle voorzieningen in de buurt. De woning aan de Zangvogelweg is volledig gemeubileerd, waardoor u met alleen meegenomen koffers de woning al kunt betrekken.
Ruim 3-kamerappartement gelegen op de tweede etage van het appartementencomplex en op 5 minuten fietsen van de binnenstad van Amersfoort. Dit appartement is ideaal gelegen ten opzicht van alle denkbare voorzieningen als openbaar vervoer, winkels, binnenstad van Amersfoort en de uitvalswegen A1 en A28.

Indeling:

Entree appartementencomplex met postboxen en trapopgang.

Het appartement:
Entree met meterkast en ruime hal. Royale woonkamer met toegang tot de tweede slaapkamer met twee bedden en kledingkast. Ruime balkon gelegen op het Zuiden. Keuken voorzien van koelkast, 4 pitsgasfornhuis, magnetron en wasmachine . Badkamer voorzien van wastafel en douche. Separaat toilet met fonteintje. Ruime eerste slaapkamer voorzien van kledingkast en twee bedden.
- Balkon op het Zuiden
- Max 4 personen toegestaan
- Ideaal voor buitenlandsewerknemers
- Berging in de onderbouw
- Voldoende parkeergelegenheid
- Beschikbaar voor minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden. Anders in overleg.
- Bijkomende kosten: ca. EUR 225,- voor gas/ water/ elektra/ internet/ tv signaal/ belasting
- Servicekosten EUR
 (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort (Liendert) Zangvogelweg 3815DM Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!