Home / Huis huren / VERHUURD Kapelweg (Bergkwartier) 3818BJ Amersfoort

VERHUURD Kapelweg (Bergkwartier) 3818BJ Amersfoort

 (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
912
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
115 m²
Aanvaarding 2 mei 2016
Inrichting Gemeubileerd

Op zoek naar een appartement in een prachtige omgeving? De Kapelweg maakt het mogelijk het is een heerlijk ruim appartement met een extra bovenverdieping welke kan dienen als extra slaapkamer of werkkamer.

In de prachtige, bosrijke en heuvelachtige omgeving van de Berg ligt dit verzorgd 3-kamer appartement met balkon op het westen gelegen. De brede lanen worden afgewisseld met grasvelden, die zorgen voor een prettig groen uitzicht vanuit de woningen. En behalve mooi, is de locatie ook zeer praktisch: Alle belangrijke voorzieningen zoals een huisarts, apotheek, ziekenhuis, supermarkt, brievenbus, bushalte (aan de overkant van de straat) zijn binnen handbereik. Het centrum van de stad en de winkels van de Leusderweg zijn op fietsafstand en de aansluitingen naar de snelwegen en het openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Het station Amersfoort CS is bereikbaar in 10 minuten op de fiets of 5 minuten met de bus.

Indeling:

Begane grond:
Centrale toegang met bergingen en trapopgang.

Derde verdieping:
Entree, ruime hal, intercominstallatie, meterkast en toilet. Ruime woonkamer met vaste kasten en schouw, zijkamer/eetkamer met toegang naar het aan de voorzijde zonnige  gelegen balkon. Twee slaapkamers, aan de achterzijde gelegen, waarvan er één nu wordt gebruikt als walk in closed. Keuken voorzien van wasmachine, gasfornuis, vaste keukenkast en toegang naar het balkon aan de achterzijde. De badkamer is ingedeeld met een douchehoek en een wastafel.

Zolderkamer:
Zeer ruime zolderkamer te bereiken door middel trap vanuit de woonkamer. Voorzien van grote ramen met veel lichtinval. Kan worden gebruikt als extra slaapkamer of als werkkamer.
 

- Prachtige, bosrijke en heuvelachtige omgeving
- Ruime berging op de begane grond en op de zolder
- De service kosten ad EUR 100,- per maand dit is incl. waterschapsbelasting/water gebruik
- Parkeergelegenheid voor het complex
- Beschikbaar voor 12 maanden met optie tot verlenging
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 395,- excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder

 (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort (Bergkwartier) Kapelweg 3818BJ Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!