Home / Huis huren / VERHUURD Darthuizerberg (Vathorst) 3825BR Amersfoort

VERHUURD Darthuizerberg (Vathorst) 3825BR Amersfoort

 (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
917
Type woning
Woning
Aantal kamers
5
Woonoppervlak
173 m²
Bouwjaar 2006
Perceeloppervlak 496 m²
Inhoud 600 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Object kan met meubels worden opgeleverd maar ook zonder
De Darthuizerberg is een vrijstaand huis in de wijk Vathorst en beschikt over 2 prive parkeerplaatsen. De woning biedt een unieke architectuur en een tijdloze goed gevulde badkamer. Een echte droomwoning.


Dit bijzondere vrijstaande huis met 2 parkeerplaatsen in de prachtige wijk Vathorst, geeft u een gevoel van royale leefruimte door de grote woonkamer en de hoge ramen. De prima bemeten slaapkamers en badkamer en de grote berging geven veel praktische vierkante meters. De tuin is royaal en heeft altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw.

Zoekt u een royaal huis met een unieke vormgeving en aparte, gezellige indeling?
Op een praktische plek niet ver van de A1? Dit is uw woning.

Indeling:

Begane grond:
Entree in een ruime, hoge gang. De zitkamer, eetkamer en keuken (samen circa 80 m²) lopen in elkaar over en zijn toch visueel duidelijk van elkaar gescheiden door de hoge vide met de enorme raampartij in het midden. De zithoek ademt een besloten sfeer en de eethoek daarnaast is vooral licht en open, met optimale aansluiting op de tuin.
De keuken ligt heel praktisch aansluitend aan de eethoek en heeft ook een eigen toegang tot de tuin. Het toilet bij de entree is ruim en de grote berging is inpandig. Het is zelfs mogelijk de berging als kamer of praktijkruimte in te richten.

Etage:
Ook hier is de enorme hoge raampartij met tuinzicht allesbepalend. Hieromheen vindt u een grote ouderslaapkamer met inloopkast, twee kamers aan de zuidkant en een royale badkamer met aansluitend een ruimte ten behoeve van de wasapparatuur. Alles even doordacht en netjes afgewerkt.
• Unieke architectuur, gericht op de natuurlijke omgeving, met o.a. een isolerend sedumdak
• Mooie lichte parketvloer op de begane grond
• Grote keuken in neutrale kleurstelling met alle apparatuur
• Tijdloze badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en toilet
• Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
• Centrale en rustige ligging, niet ver van de ingang van de wijk
• Optimale privacy in huis en tuin
• Mogelijkheid voor kantoor/praktijk op de begane grond

Algemeen:
Huurperiode: vast, 1 jaar
Vraag ook naar de mogelijkheid van alleen gestoffeerd...
Voorkeur voor bedrijven
 (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort (Vathorst) Darthuizerberg 3825BR Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!