Home / Huis huren / VERHUURD Karrespoor (Kattenbroek) 3823GK Amersfoort

VERHUURD Karrespoor (Kattenbroek) 3823GK Amersfoort

 (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
921
Type woning
Woning
Aantal kamers
6
Woonoppervlak
176 m²
Bouwjaar 1977
Perceeloppervlak 715 m²
Inhoud 575 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Verscholen achter een paar oude eiken staat een vrijstaand woonboerderij aan de Karrenspoor. Het klinkt als een oude sprookjeswoning, maar dan met moderne gemakken als 2 badkamers, airco, eigen oprijlaan, een afgesloten hek, een vrijsstaande sauna en prive zwembad.
Aan het Karrespoor in de Architectonische wijk Kattenbroek licht deze werkelijk schitterend verbouwde (2007) VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ (1977) met eigen oprijlaan met een afgesloten, op afstandsbediening werkend hek, aparte sauna en prive zwembad.

Slechts 15 jaar geleden stonden hier nog de koeien rondom deze authentieke BOERDERIJ op 715 m² grond. De boerderij is nog steeds gelegen in een groene oase echter omringd door nieuwbouw op enkele honderden meters van het levendige winkelcentrum Emiclaer, nabij de snelwegen A1 en A28 en NS-station Schothorst.

Loopt u met ons mee door de woning?

Via een eigen oprijlaan bereikt u de entree van de woning. De hal met vide en bordestrap, is een ware lust voor het oog en brengt u naar een aparte, onderkelderde (werk/slaap) kamer, geavanceerde meterkast en toiletruimte. Eveneens is op de begane grond een gasten badkamer aanwezig met ligbad, douche en badkamermeubel.

Op de begane grond bevindt zich de warm ingerichte woonkamer met gas open haard en massief houten vloer. Via een aparte opgang bereikt u de gezellig ingerichte woonkeuken met eveneens een gashaard. De keuken is voorzien van een antraciet kleurige tegelvloer en alle moderne keukenapparatuur met een afzonderlijke Amerikaanse koelkast en airconditioning.

Vanuit de keuken loopt u via de bijkeuken met kastenwand waarachter de wasmachine en droger staan, naar de Masterbedroom met inloopkast, airco en een eigen stijlvolle badkamer die is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een apart, ruim douchegedeelte met diversen douchekoppen annex stortdouche en afzonderlijke toiletruimte.

Via de bordestrap bereikt u de ruime overloop met aan weerszijde een ruime slaapkamer waarvan 1 is voorzien van een eigen wastafel.

De boerderij beschikt over een schitterende tuin (vanuit de keuken en Masterbedroom te bereiken) op het zuiden met enorme hagen (3 m hoog) die voor veel privacy zorgen.
De tuin beschikt over een gezellig terras- en eetgedeelte, een vrijstaande schuur (5 x 6 m¹.), waarin zich een sauna ruimte bevind, een prive verwarmd zwembad van ca. 8x5 m¹., een buitendouche en een ruimte met installatie voor zwembad e.d.

De boerderij is verscholen achter oude eiken. Op het terrein is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een fietsenschuur.
- Verwarmd zwembad
- Vrijstaande sauna
-  In 2007 is de woning grondig verbouwd
- 2 badkamers
- 4 (slaap) kamers
- De boerderij is aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
- Verwarming en warmwatervoorziening middels de cv-ketel
- Internetverbinding door de gehele woning
- Bouwwijze: de boerderij is traditioneel gebouwd, in stenen spouwmuren opgetrokken en rietgedekt.
- Vloeroppervlakte ca. 235m² (inclusief bijgebouwen)
- Huurperiode: minimaal 1 jaar, maximaal in overleg
 (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort (Kattenbroek) Karrespoor 3823GK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!