Vragen? Mail ons!
info@eervast.nl

Home / Huis huren / Te huur Ringweg Randenbroek (Randenbroek) 3816CH Amersfoort

Te huur Ringweg Randenbroek (Randenbroek) 3816CH Amersfoort

 (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort
Huurprijs
€ 825
Huis ID
986
Type woning
Appartement
Aantal kamers
4
Woonoppervlak
80 m²
Inhoud 215 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd

Op de zesde woonlaag aan de Ringweg Randenbroek ligt dit prettige 4-kamer hoekappartement met mooi uitzicht. De woning is per lift te bereiken en nabij voorzieningen.

Op een fraaie locatie gelegen 4-kamerappartement (voorheen 5) op de zesde woonlaag. Het appartement biedt een mooi vrij uitzicht over groenvoorziening en is voorzien van een fraaie lichtinval daar het een hoekappartement betreft.

De woning is per lift bereikbaar en heeft een berging voorzien van elektra in de onderbouw. In de directe nabijheid van winkelcentrum, openbaar vervoer, binnenstad, uitvalswegen en groenvoorziening.

Indeling:

Entree, hal, ruime dichte keuken met aanwezigheid van een oven met 4-pitsgasstel en een cv-installatie, badkamer met douche, toilet en wastafel.

De zonnige woonkamer, met laminaatvloer, ligt op de hoekzijde en is riant te noemen daar de 4e kamer bij de woonkamer is getrokken bedraagt de oppervlakte ca. 27 m². Naast de woonkamer zit een ruime slaapkamer van ca. 12,2 m² met toegang tot gezellig balkon gelegen op het zuiden.

De 2 overige slaapkamers zijn resp. 5,16 en 7m².
- Balkon
- Berging in de onderbouw
- Vrij parkeren
- De service kosten bedragen EUR 75,- per maand
- Huurperiode: minimaal 1 jaar, maximaal mag voor langere tijd
 (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort (Randenbroek) Ringweg Randenbroek 3816CH Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!