Home / Huis huren / VERHUURD Surinamelaan (Bergkwartier) 3818TH Amersfoort

VERHUURD Surinamelaan (Bergkwartier) 3818TH Amersfoort

 (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
994
Type woning
Appartement
Aantal kamers
6
Woonoppervlak
110 m²
Inhoud 285 m³
Aanvaarding Per direct
Inrichting Gestoffeerd
Een 5-kamer maisonnettewoning gelegen op de 3de verdieping in de wijk Bergkwartier. De keuken, het toilet en de badkamer zijn vernieuwd in 2007 en er zijn 2 balkons aanwezig met een bosrijk uitzicht.
Deze fraaie en lichte 5-kamer maisonnette is gelegen in het groene en populaire “Bergkwartier”. De woning op de 3de en 4de verdieping van een (kleinschalig) appartementencomplex is onlangs volledig geïsoleerd en uitstekend onderhouden. De ligging van het appartement aan de rand van het bos maar toch in de directe nabijheid van winkels (Leusderweg), scholen, sportvelden, het station en het historische stadscentrum, maakt deze woning tot een uniek object. De 3de verdieping is zeer licht door de grote raampartijen en beschikt naast de woon- en eetkamer, keuken en badkamer over twee slaapkamers. De 4de verdieping, bereikbaar met een vaste trap, is mooi afgewerkt met strak stucwerk, een nieuwe laminaatvloer en Velux dakramen. In de onderbouw bevindt zich een royale berging. Al met al, een ideaal gelegen woning welke u zonder verdere investering direct kunt betrekken.

Indeling:

Centrale entree: afgesloten centrale hal met postboxen en bellentableau.

Indeling appartement:
Entree/hal welke toegang geeft tot de vertrekken en trap naar verdieping. Royale en lichte woonkamer met aansluitend de eetkamer en doorgang naar het zonnige balkon dat uitzicht biedt over een mooie groenpartij. Moderne woonkeuken v.v. diverse inbouwapparatuur en vaste kast met aansluiting voor wasmachine en toegang tot tweede balkon. Twee ruime slaapkamers, moderne luxe badkamer met ligbad/douche, wastafel en zwevend toilet.

Verdieping:
Bereikbaar via vaste trap. Overloop, zwevend toilet met fontein en opstelplaats CV-ketel. Twee ruime kamers, welke zijn voorzien van Velux dakramen en inbouwspots, die beiden zijn opgedeeld in twee compartimenten.

Het appartementencomplex is in 2011 volledig geïsoleerd, waarbij het is voorzien van dak-, spouwmuur- en gevelisolatie en tevens dubbele beglazing HR++ . Verder zijn het dak en de goten vervangen, de kozijnen geschilderd en is er mechanische ventilatie aangelegd.
- Nabij winkels, station en historische centrum gelegen
- Moderne keuken, toilet en badkamer (2007)
- 4 slaapkamers (waarvan 2 kamers met elk 2 afsluitbare ruimtes)
- Twee balkons met prachtig uitzicht over bosrijke omgeving
- Ruime berging op begane grond
- Servicekosten: € 75,-- per maand
- Huurperiode: minimaal 6 maanden, maximaal in (wel korte periode)

 (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort (Bergkwartier) Surinamelaan 3818TH Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!