Home / Huis huren / VERHUURD Ganzenstraat (Liendert) 3815JK Amersfoort

VERHUURD Ganzenstraat (Liendert) 3815JK Amersfoort

 (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Huis ID
996
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
75 m²
Inhoud 230 m³
Aanvaarding per direct
Inrichting Gemeubileerd
Het ruime appartement in de Ganzenstraat is van alle gemakken voorzien. U kunt de goed verlichte woning per lift bereiken, de hal en kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en er is een balkon over de volledige breedte.
Ruim 3-kamer appartement in een groene omgeving vlakbij het centrum. Het appartement is gelegen op de zevende verdieping met een portiekberging en een berging op de begane grond. De lichte woonkamer biedt toegang tot het balkon en is gesitueerd op het zuidoosten. Bij het complex is voldoende parkeergelegenheid.

De wijk beschikt over diverse groengordels. Achter het complex ligt een grootschalig parkgebied, dat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sporthal. Tegelijk is het centrum van Amersfoort met alle faciliteiten nabij en goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten entree. Vanuit de centrale hal kunt u via de trap of met de lift naar de zevende verdieping.

Verdieping:
Aangekomen op de zevende verdieping geeft de portiek toegang tot twee woningen. Bij binnenkomst treft u een ruime hal waaraan bijna alle vertrekken liggen. De ruime en lichte woonkamer geeft toegang tot het balkon. Het balkon is over de volledige breedte van het appartement en is gelegen op het zuidoosten. Aan de woonkamer grenst de zijkamer die momenteel gebruikt wordt als eetkamer. Deze ruimte is ook uitstekend geschikt als hobby- of slaapkamer. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de slaapkamer. De keuken (2009) bevindt zich tevens aan de achterzijde en is voorzien van koelkast, vriezer, oven, wasmachineaansluiting en 4-pits gaskookplaat. De moderne badkamer (2009) is voorzien van een doucheruimte, boileropstelling en wastafel met ondermeubel. De antracietkleurige vloertegels in combinatie met de witte wandtegels geven de badkamer een moderne uitstraling. Hiernaast bevindt zich het separate toilet. De hal en kamers van het appartement zijn afgewerkt met een laminaatvloer.
- De service kosten inclusief voorschot stookkosten en water bedragen EUR 185,- per maand
- Balkon
- Voldoende parkeergelegenheid
- Berging
- Lift
- Huurperiode minimaal 1 jaar
- Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten ter hoogte van één maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder. 
 (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort (Liendert) Ganzenstraat 3815JK Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!