Home / Huis huren / VERHUURD Keesomstraat (Leusderkwartier) 3817JZ Amersfoort

VERHUURD Keesomstraat (Leusderkwartier) 3817JZ Amersfoort

 (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort
Huurprijs
VERHUURD
Inclusief
Service kosten
Huis ID
999
Type woning
Appartement
Aantal kamers
3
Woonoppervlak
75 m²
Inhoud 210 m³
Aanvaarding Per 1 mei 2014
Inrichting Gestoffeerd

Het is fijn thuiskomen in de Keesomstraat, een fraaie woning met een vrij uitzicht op het bosgebied. Het appartement ligt op de 2e verdieping en is goed onderhouden.

Op een fraaie locatie met blijvend vrij uitzicht op het bosgebied "Nimmerdor" en op loopafstand van de winkels gelegen zonnig drie- kamerappartement. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig compex betaande uit drie verdiepingen. In de onderbouw is een zeer ruime berging aanwezig.

Indeling:

Entree, hal, toilet, meterkast, lichte, zonnige woonkamer met apart eetgedeelte en een deur naar het balkon op het zuiden. Keuken voorzien van een koelkast en kookunit. Badkamer met douche.Grenzend aan de woonkamer is de ouderslaapkamer gesitueerd met een wastafel. 2e slaapkamer.
- Balkon
- Voldoende vrije parkeergelegenheid
- Huurperiode: minimaal 1 jaar en maximaal in overleg
 (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort (Leusderkwartier) Keesomstraat 3817JZ Amersfoort

Deel met je vrienden

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!