Home / Pand verkopen en terughuren

Pand verkopen en terughuren

Uw pand verkopen en terughuren in Amersfoort? Sale and lease back, om op een alternatieve manier te investeren in uw bedrijfspand. Met verkoop aan een nieuwe eigenaar, waar u het vervolgens van huurt.

Bij Eervast zijn we u er graag mee van dienst, vanuit ons brede netwerk met interesse in zakelijk vastgoed. Voor kantoorpanden, winkelpanden, horecapanden en andere beleggingsobjecten. Ook discreet dankzij stille verkoop, zodat u dat niet bij het grote publiek bekend hoeft te maken.

 

 • Ervaring sinds 2008: bedrijfsmakelaar in Amersfoort
 • Snelle verkoop: vaak binnen 2 weken afgehandeld
 • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering
 • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000
 • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk
 • Binnen 24 uur concrete bieding

 

Sale and lease back: investeren in uw onderneming

Denkt u na over sale and lease back in Amersfoort en omgeving? Het is de beste manier om de opgebouwde liquiditeit in stenen beschikbaar te maken. Door een positieve waardeontwikkeling of vanuit een eerdere investering, die u deed om de aanschaf te realiseren.

Door uw pand te verkopen en dat terug te huren maakt u die waarde beschikbaar als liquide middelen. Als alternatieve financiering en een goede investering in de rest van uw bedrijf, door het werkkapitaal aanzienlijk te vergroten. Zonder dat u daar een krediet van de bank voor nodig heeft, die voor het MKB helaas niet bekendstaat om de vrijgevigheid.

Voor- en nadelen: het complete verhaal

Benieuwd naar de voor- en nadelen van uw pand verkopen en terughuren? We zetten ze voor u op een rij, voor het complete verhaal:

 • Direct meer liquide middelen
  De verkoop van uw bedrijfspand maakt het vermogen vrij dat voor die tijd in de stenen zit. Als aanvulling op het werkkapitaal of om andere investeringen te doen, zoals in machines, nieuwe vestigingen of personeel.
 • Niet nodig om te verhuizen
  Dankzij sale and lease back in Amersfoort kunt u gewoon blijven zitten op de locatie waar u zit. Het is niet nodig om te verhuizen, waardoor uw medewerkers hier in de praktijk niets van hoeven te merken.
 • Kredietmogelijkheid bij de bank behouden
  De verkoop en terughuur heeft geen (grote) gevolgen voor uw kredietmogelijkheden bij de bank. Handig, bijvoorbeeld als u daar in de toekomst alsnog gebruik van wilt maken.

Het is belangrijk om aan de andere kant ook rekening te houden met de nadelen. U bent bijvoorbeeld geen eigenaar meer van het pand. Dat betekent dat u minder inspraak heeft in verbouwingen of aanpassingen aan het pand. Bovendien kan de huurprijs eventueel stijgen, als u daar geen goede (langlopende) afspraken over maakt met de verhuurder.

Pand verkopen en terughuren: Eervast is uw deskundige partner

Zoekt u een deskundige partner in Amersfoort en omgeving om uw pand te verkopen en terug te huren? Bij Eervast adviseren we u graag over sale and lease back-oplossingen. Vaak al mogelijk binnen 2 weken en zonder voorbehoud van financiering. We hebben ervaring met transacties van €100.000 tot €50.000.000, zodat we u daarbij uitstekend kunnen begeleiden. Heel discreet en vanuit ons brede netwerk, zodat u vaak al binnen 24 uur een eerste bieding ontvangt.

Vragen over het verkopen en terughuren van uw pand? Of over onze andere diensten als bedrijfsmakelaar? Stuur ons een e-mail naar info@Eervast.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.Eervast.nl/contact). U hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Een greep uit ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de woningen en ontwikkelingn? Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief!